IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте се към рутинни занимания, които не изискват особено висока концентрация. Разсеяни сте и днес някак всичко „ще ви убягва“. Мислите ви ще хвърчат в различни посоки и на моменти ще са доста песимистични. Направете нещо, което ви харесва, за да се разведрите.

Телец

Приятелите няма да ви оставят на спокойствие днес. Може да ви се стори, че са се наговорили да споделят проблемите си и то възможно най-многословно. Изслушайте ги търпеливо и реагирайте с чувство за хумор. Няма как да им решите казусите, но поне ще ги окуражите.

Близнаци

Тонусът ви е висок, но сте неспокойни. В състояние сте да действате с ускорено темпо, а фактът, че околните не могат да ви импонират може да ви изнерви доста. Индивидуалната работа е за предпочитане днес.

Рак

Не се учудвайте, ако настроението ви е такова, че ви спохождат тъжни мисли, ако сте нерешителни или нямате ентусиазъм за нищо. Не се и насилвайте да се занимавате с трудоемки дейности. Осигурете си подходяща, за предпочитане камерна компания и се отдайте на интелектуалните си предпочитания.

Лъв

Някой ще ви потърси за помощ или съвет, но с подсъзнателната идея да се възползва от вас доколкото е възможно. Прекалената всеотдайност ще ви навреди. Не се заемайте да правите услуги, ако не можете да ги реализирате самостоятелно.

Дева

Бъдете наблюдателни. Събеседниците ви може да проявят недоверие и мнителност. Не се опитвайте да ги убеждавате в тезите си, ако ви гледат подозрително. Дайте възможност на членовете на семейството да коригират собствените си грешки.

Везни

Работете внимателно и без да бързате. Преди да се захванете с каквото и да било поставете вещите и документите си в ред. Проверявайте дали всичко, което ви е необходимо е налице, може да забравите нещо важно.

Скорпион

Следвайте интуицията си и се дистанцирайте от хора, на които им личи от километри, че са изнервени. Ще ви натоварят с емоциите си, а може и да се опитат да ви вкарат в рисково начинание. Въздържайте се от уреждане на финансови въпроси.

Стрелец

Събитията ще са динамични. След среща и разговор с нови познати ще ги оцените в съвсем различна светлина. Избягвайте контактите с хора, които предимно се оплакват от „тежкия си живот“. Изберете си занимания, които ви зареждат с добро настроение.

Козирог

Творческият ви потенциал е стабилен, занимавайте се с дейности, изискващи вдъхновение. Не рискувайте и не обещавайте неща, които предварително си знаете, че няма да изпълните, само за да се отървете от досадни събеседници. Ще навредят на репутацията ви.

Водолей

Някой непрекъснато ще се опитва да ви занимава с клюки и доста ще ви отегчи. Съсредоточете се в работата си и дайте убедително да се разбере, че сте много заети. Иначе може да ви вкарат в неприятна интрига и да ви навредят.

Риби

Рано е да обсъждате перспективните си планове. Събеседниците ви по-скоро ще започнат да ви разубеждават, отколкото да ви подскажат начин за реализацията им. Отделете време за планиране и организация на седмичната почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари