IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На квартира с гаджето – как се променя животът ви?

15 юли 2018 15 15

Предпочитате да си стоите вкъщи

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Вземането на решение за излизане на квартира с гаджето е голяма промяна в живота. То е крачка към по-сериозните отношения между двама души, които могат да завършат с нещо повече или раздяла. Жените най-често се притесняват повече от това колко дълго време ще продължи периодът на напасване на навиците и характерите, докато на мъжете не им пука толкова къде и с кого ще живеят.

Проблемите могат да започнат още с нанасянето, ако единият от двамата иска да става на неговото. Иначе е съвсем нормално да има такива, защото до момента мъжът и жената са живели сами или с роднини.

Ето какви промени да очаквате след като заживеете заедно с гаджето:

Решенията се вземат заедно

Независимо дали става дума за сладоледа, който ще купите за десерт или това къде ще почивате през лятото, вече не можете да решавате сами. Това ще бъде неуважение към другия. Ако понякога не одобрявате мнението и претенциите на другия, все пак не си мълчете и му кажете, но бъдете склонни и към компромиси за общото благо на двамата. Когато се скарате с гаджето, че ви е видяло Фейсбука, си спомнете, че сте избрали да споделяте ежедневието си с него.

Повече време вкъщи

Спомняте ли си за времето, когато всеки петък и през уикендите вие сте на купон или на почивка? Да, припомняйте си ги, защото след като заживеете с половинката нещата се променят. Ще ви се наложи да прекарвате повече време вкъщи. Всъщност няма нищо лошо да гледате заедно телевизия и да ядете пица след работа. Понякога може да ви се иска разнообразие, но винаги се съобразявайте с другия. Ако той иска да си остане у дома или е болен, няма как да излезете без него. Дори и да го направите, едва ли ще се чувствате толкова добре.

Край на личното пространство

Когато живеете със съквартирант, хубаво е всеки да има лично пространство, но при двойките е различно. Странно ще е, ако искате да затворите някоя от стаите в апартамента или да не давате на другия да ползва част от вещите ви, защото са си само ваши. Затова се казва съвместно съжителство – вие споделяте всичко. Все пак понякога е добре да си давате по „глътка въздух“ като всеки излиза поотделно или прави любимите си неща.

Нова компания

Мъжете си имат компания, с която обичат да излизат, но когато се сдобият с гадже, те трябва да разширят своя приятелски кръг. Ако искате да потръгнат отношенията помежду ви, опитайте се да се сприятелите с любимите хора на половинката. Излизането на квартира и сериозната връзка може да бъде причина за приключването на някои приятелства и за създаването на нови, което е нормално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари