IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юли

14 юли 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

При всички случаи ще се наложи да отделите време за домашните и битови задачи, но не прекалявайте. Разпределете времето си така, че да ви остане за почивка, разходка сред природата, кратко пътуване, интелектуални занимания или среща с приятели. Съчетайте желанията си с тези на любимия човек.

Телец

Преценете обективно физическото си състояние и ако усетите, че силите ще ви изневерят, не се заемайте с трудоемки задачи. Ще се справите с тях, само ако си осигурите съдействие от близките. При всякакви други обстоятелства ще навредите на здравето си.

Близнаци

Въздържайте се от емоционални изблици и овладейте желанието си да критикувате чужди грешки. Намалете социалните контакти, съществуват предпоставки за конфликти. Не прекалявайте с гастрономическите си мераци.

Рак

Разговор с приятел ще ви зареди с добро настроение, защото ще разберете, че е възможно да реализирате свое старо желание без сериозни усилия и с минимални разходи. Оптимизмът ще се отрази положително на излъчването и въздействието ви. Не крийте чувствата си от любимия човек.

Лъв

С приятна изненада ще започне днешният ден. Приятелите ще ви поканят на парти, където ще създадете интересни контакти. Не отказвайте помощ, свързана с преодоляване на нечий здравословен проблем.

Дева

Опитайте се да се извадите от динамичния си стереотип. Днес направете нещо, което не сте правили до момента, но би ви зарадвало. Не робувайте на предразсъдъци и не повтаряйте стандартни схеми.

Везни

По отношение на физическите занимания денят ще е спокоен, но по отношение на емоционалните преживявания ще е разнообразен. Ще общувате реално или виртуално с доста хора и ще научите интересни новости. Не бързайте да ги обсъждате, скоро ще имате възможност да се възползвате от тях.

Скорпион

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Ориентирайте се към занимания, които ви успокояват и помагат да възстановите душевното си равновесие. Моментът е подходящ да се откажете от вредните си навици, каквито и да са.

Стрелец

Тонусът ви не е особено висок, но реално погледнато това не е беда. Потопете се днес в кротки занимания, отделете време за хобито и любимия човек. Малко е необходимо за да стабилизирате енергетиката си, постарайте се да го направите.

Козирог

Мобилизирайте се и свършете домашната работа колкото е възможно по-чевръсто. Много е вероятно да ви изненадат гости или да ви поканят на гости. И в двата случая не прекалявайте с разходите. Настроението е по-важно от жестовете на щедрост.

Водолей

Отделете време за спорт, погрижете се за здравето си. Не се поддавайте на изкушението да прекалявате с храни, напитки и всичко друго, което би се отразило негативно на фигурата ви. Избягвайте шумните компании.

Риби

Податливи сте на внушение. Не се занимавайте днес с важни дейности и такива, които са свързани с окончателни решения. За всичко, което би имало дългосрочно отражение в ежедневието ви се съветвайте с любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари