IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юли

16 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се сърдете, ако някои ваши предложения не получат одобрение или има забележки към работата ви. Помислете дали не е време да усъвършенствате методите, да усвоите нови знания, да промените нещо в динамичния стереотип. Ще е от полза.

Телец

Наясно сте както с целите си, така и с начина за реализацията им, което ви създава усещане за сигурност. Запазете спокойствие и възразявайте аргументирано на опонентите си. Ще ви се противопоставят, не защото не се справяте, а за да предизвикат скандал. Не им доставяйте това удоволствие.

Близнаци

Не настоявайте на своето, ако се натъкнете на неразбиране. Отстъпете и се занимавайте със задачите си самостоятелно. Може да сте леко раздразнителни и нетърпеливи. Намалете контактите, за да не направите нещо, за което бихте съжалявали.

Рак

Успоредно с обичайните задължения може да се наложи да проведете някои бързи срещи, консултации, дори кратко пътуване. Действайте с умерен ритъм. Нищо няма да ви затрудни, а добронамереното ви отношение към събеседниците ще получи одобрение.

Лъв

Почти всичко набелязано в днешната ви програма ще е вписано в групата „важно“. Не всичко обаче ще е в категорията „изпълнимо“. Осигурявайте си по малко почивка между задачите, а вечерта посветете част от времето на духовните си необходимости.

Дева

Ще се наложи да се справите с голямо количество информация за кратко време. Няма да ви затрудни, стига да си създадете оптимална организация. Ще уредите отношенията си с някого, с когото съвсем скоро сте били в конфликт.

Везни

Ще се наложи да поразместите плановете си. Приемете го спокойно. Няма да направите всичко, набелязано за днес, но ще внесете корекции в стари резултати и ще подобрите качеството им.

Скорпион

С типичното си умение да разгадавате тайни ще откриете оригинално решение на доста сложна ситуация. Следвайте интуицията и вярвайте на въображението си. Проницателни сте и в състояние да формулирате целите си ясно.

Стрелец

Не позволявайте да ви провокират към прояви на агресия. Обмисляйте реакциите си и работете в посока запазване на личните позиции. Смесването на стара и нова работа ще ви позволи да погледнете резултатите от различен ъгъл.

Козирог

Ще участвате в публична инициатива и ще успеете да намерите компромисен вариант, обединяващ изискванията на две различни групи. Ще получите висока оценка, благодарение на която ще се справите с част от собствените си комплекси. В състояние сте да покажете най-доброто от себе си.

Водолей

С разни недовършени задачи ще се наложи да се занимаете. Не е изключено шефът да ви възложи и допълнителна работа, за която нямате ясна идея. Не се стресирайте, действайте с предпочитаното от вас темпо. За да направите каквото искате трябва да сте в добро здраве.

Риби

Въпросите, които ви засягат лично решавайте самостоятелно. Интуицията ще ви подскаже на какво се дължат личните конфликти. Ако вече сте получили одобрение за изпълнението на някаква професионална задача, не позволявайте да ви отклоняват от първоначалната схема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари