IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 16-22 юли

16 юли 2018 08 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16-22 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Трудностите ще са много по-малко, отколкото си представяте. Животът отново ще започне да придобива оптимистичен оттенък. Ще получавате помощ дори без да сте споменали, че ви е необходима и ще придобиете повече увереност в собствените си сили. Какво по-добро от това? Може би малко повече романтични преживявания? О, да, и тях ще ги има, но не се заблуждавайте, че всичко ново е по-добро от предишното. Деловите контакти ще са интензивни, а някой ще ви подскаже как да реализирате промяна, която би ви зарадвала.

Телец

Може да изглежда странно, но точно в средата на лятото, в най-отпускарския период при вас ще се случи нещо ново. И може би не само едно... От една страна ще има новости, свързани с личния живот, от друга – с професионалните отношения. Настроението ви ще е преобладаващо оптимистично и ще подхождате към всички предложения с усмивка и желание за действие. Преценявайте задачите, които ви поставят и ако е възможно, не се захващайте с твърде трудоемки и твърде отегчителни. По-добре по-труднички, но по-интересни. Мислете мащабно, не се лишавайте от развлечения, но и не се впускайте в прекалено рискови и екстремни авантюри.

Близнаци

Време е за решителни действия. Заемете се с онова, което до момента сте отлагали. Проявете инициатива, дайте воля на фантазията си. Не се страхувайте от непознатото, точно то в момента е залогът ви за успех. В състояние сте да направите нещата така, че даже враговете ви да изпитат възхищение, стига да преодолеете мързела, инерцията и да разгърнете максимално потенциала си. Любовните емоции ще са толкова по-страстни, колкото сте по-активни. Не крийте чувствата си, независимо дали сте обвързани или не. И в двата случая успехът е на ваша страна. Или ще стартирате нова любовна връзка, или ще дадете тласък на съществуващата.

Рак

В професионален план не се очакват съществени промени или затруднения. Енергетиката ви е стабилна и еднообразието на работното място най-вероятно ще ви отегчи. От вас зависи да внесете малко ритъм в ежедневието. Заемете се с дейности, които не познавате, включете се в нови групи по интереси, прегледайте културната програма на града, в който живеете и посетете концерти, филми, постановки, за които до момента не сте имали време.

Не отказвайте на предложенията на приятели за вечерна разходка или пица с бира в близкия парк. Приобщете и любимия човек към идеите си. Ще установите, че изведнъж цветята са станали по-пъстри, а песента на птиците по-звучна. Домашните задачи може малко да поизостанат, но за тях никога не е късно.

Лъв

Съобразявайте плановете с възможностите си. Не се престаравайте и мислете за себе си. Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, които биха навредили на здравето ви и преценявайте много внимателно какво обещавате. Имайте предвид, че на работното място би ви помогнал само някой, който ви дължи услуга и не очаквайте от колегите да проявят съпричастност и разбиране. А не ги и укорявайте, че реагират по този начин, защото те си имат своите тревоги. Намерете време за спортни занимания, за удовлетворяване на духовните си интереси и за развлечения с приятели. Всъщност, точно приятелите ще внесат разнообразие в преживяванията и ще ви зарадват с разни мили жестове, с които ще ви покажат колко сте важни за тях.

Дева

Ще успеете да покажете на какво сте способни и да разгърнете прословутото си трудолюбие и работоспособност. Ще имате повече работа от обикновено и по-отговорна. Вероятно ще можете да демонстрирате и лидерските си възможности. Крайните резултати ще зависят от умението ви да преценявате обективно възможностите на всеки един от членовете на екипа и да разпределяте задачите правилно. Не пестете усилия, защото за всяка свършена работа ще получите и съответния финансов еквивалент. Старанието ви ще получи висока оценка и не е изключено да ви предложат допълнителна или по-добра работа. Личните отношения ще са спокойни и в рамките на очакванията ви.

Везни

Енергични сте, оптимистични, очарователни и през тази седмица ще удивите околните с идеите и възможностите си. Ще установите, че всичко, което до момента сте учили и натрупали като опит ви е нужно и полезно. Ще ви хрумнат оригинални решения за трудните и нестандартни казуси, с които ще впечатлите хората от обичайното си обкръжение. Социалните ви контакти ще са интензивни и благодарение на тях ще внесете някои промени в личния живот. Ще видите актуалната си връзка в нова светлина, а как ще решите да я продължите ще е свързано с въздействието на допълнителни фактори. Не се лишавайте от движение, ще се отрази положително на тонуса ви.

Скорпион

Събитията ще се развиват с шеметна скорост, но в рамките на предположенията и в съответствие с желанията ви. Ще успеете да реализирате цели, за които до момента не са ви стигали силите или не сте разполагали с необходимите условия. Заемете се първоначално със сложните задачи. Ще докажете както на себе си, така и на околните на какво сте способни. Ако някой ви е обвинявал в мързел, непостоянство или пасивност сега ще се наложи да ви се извини. Следвайте принципите си и спазвайте правилата. Вероятно ще имате възможност да направите печеливша краткосрочна инвестиция, не се отказвайте. В личен план предстоят бурни емоции, но невинаги ще са в розовия спектър на светлината.

Стрелец

Мотото на предстоящия период ще е „ред“. Ще имате възможност да направите няколко изключително важни неща, като да уредите задълженията си, да подредите по важност новите проекти, върху които работите и да излезете от хаоса, в който от известно време сте затънали. Не всеки казус ще намери решение и не всяка задача ще успеете да доведете до успешен край. Това изобщо не бива да ви безпокои. Най-важното в случая е да знаете докъде сте стигнали и колко ви остава, да имате ясна концепция и да разпределите силите си равномерно. Вярвайте в себе си и не подценявайте уменията си. Базирайте решенията си върху реални факти. Отстоявайте интересите, особено финансовите. Що се отнася до любовните емоции, то във ваша полза е да сте откровени и да не навлизате в чужди територии.

Козирог

Като цяло периодът ще е спокоен. Още в началото на седмицата ще успеете да отхвърлите затруднения, чието решение не е зависело изцяло от вас, а от външни фактори или нечия воля. Резултатът ще ви окуражи и зареди с добро настроение, което пък е предпоставка всичко, с което се захванете да ви се получава от раз. Деловите контакти ще са интензивни. Вслушвайте се в мнението на колегите, особено на по-младите от вас. Те невинаги са достатъчно опитни, но го компенсират с фантазия и ентусиазъм. Може да ви подскажат оригинални идеи за текущата работа или пък за освежаване на личните отношения, за прекратяване на остър конфликт. За любовните емоции разчитайте на чара и се доверете на интуицията си.

Водолей

Ще е малко трудно да създадете баланс между личните и професионални задължения през тази седмица. В личен план грижите ще са свързани с много близки роднини или приятели, които ще имат нужда от помощ, съвет и най-вече от присъствието ви. Излъчвате оптимизъм и действате окуражаващо. В професионален план не е желателно да си поставяте твърде амбициозни цели, защото не всички условия за постигането им ще са налични. Не споделяйте, не обсъждайте и не очаквайте помощ за реализация на намеренията си. Някой може да ви подведе и да не оправдае доверието ви, макар и не умишлено, просто от безхаберие. Що се отнася до романтиката, едва ли ще разполагате с желание и време за артистични прояви.

Риби

За част от заниманията ще ви е необходима концентрация, за останалата част – фантазия. Ще ви поискат услуга, за която не разполагате с достатъчно ресурс, така че не се изкушавайте от мисълта да обещавате неизпълнимото, а участвайте със споделяне на опит в рамките на уменията си. Бъдете предпазливи, не е изключено да ви въвлекат в някаква интрига, която ще ви навреди. Отстоявайте интересите си и поставяйте твърди условия, когато се налага да приемате допълнителна работа. Ще имате възможност да запознаете доста хора с професионалните си постижения и да разширите кръга на деловите партньори. Не е изключено някой от тях да се опита да скъси разстоянието и да промени характера на отношенията внасяйки в тях романтична нотка. Ще е грубо от ваша страна да проявите пасивност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари