IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юли

17 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте проявите на разточителност, особено ако наоколо има хора, които не познавате много добре. Ще създадете погрешно впечатление за себе си и може да станете обект на клюки. Следобед готини новини от приятел ще ви върнат към мили спомени и ще ви усмихнат.

Телец

Не отлагайте дейностите, с които не сте съвсем наясно. Потърсете информация, консултирайте се с колеги, проявете решителност. Ще ви хрумнат идеи, които ще се окажат ефективни, колкото и странни да ви изглеждат първоначално.

Близнаци

Отделете време и прегледайте предишни задачи, които сте оставили недовършени или не сте се занимавали с тях особено старателно. Ще ги усъвършенствате и е много вероятно да получите от тях допълнителен приход. В тази връзка не е изключено да намерите и решение на стар спор.

Рак

Отношението на околните ще ви накара да повярвате в себе си и да реагирате на затрудненията с повече оптимизъм. Първоначално настроението ви може да е леко минорно, но с напредване на времето ситуацията ще се промени. В края на деня ще получите покана за импровизирано парти, не отказвайте.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна и сте в състояние да си създадете оптимална организация. Заемете се първоначално с най-сложните неща, които може и да не довършите. В промеждутъците се занимавайте с рутинните задачи. За тях ще получите и помощ.

Дева

Взискателни сте колкото към себе си, толкова и към околните, но не бъдете прекалено критични. Подхождайте към по-младите и неопитни с разбиране. Идеята е да ги мотивирате, а не да им посочвате директно грешките.

Везни

Неспокойни сте и на моменти може да ви връхлитат натрапчиви мисли. Потърсете причината. Ако е свързана с конкретна личност и нещо ви безпокои, опитайте се да изясните проблема в спокоен разговор. Не се занимавайте с чужди проблеми, които само ви натоварват.

Скорпион

С каквото и да се захванете ще се справите бързо. Хрумванията ви са интересни, а ако успеете да ги реализирате на практика може и да получите допълнителни приходи. Даже капризите на близките не биха могли да помрачат прекрасното ви настроение.

Стрелец

Погрижете се за външния си вид преди да излезете от дома. Може да се наложи да проведете непредвидени срещи с нови партньори. Задачите ви ще са малко повече от обикновено. Околните стриктно ще се съобразяват с препоръките ви.

Козирог

Ще ви търсят за споделяне на опит и професионални консултации. Интересът на околните ще се отрази положително на самочувствието ви. Няма смисъл да скромничите, но и не преувеличавайте успехите си. Бъдете умерени във всичко.

Водолей

Не се натоварвайте с чужди задължения. Не бъдете прекалено всеотдайни, мислете за здравето си. Сериозните ви грижи днес ще са свързани с най-близките роднини. Помагайте, но без да ги лишавате от инициатива.

Риби

Не се занимавайте със задачи, свързани с държавната администрация и изпълнителната власт. Ако имате да плащате глоби, такси и други подобни задължения и е възможно, то направете го онлайн. Всички директни операции може да са свързани с някаква грешка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари