IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юли

18 юли 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Старанието ви ще бъде забелязано, а резултатите от работата ще получат одобрение. Емоционалното ви състояние е леко нестабилно и сте раздразнителни. Реагирайте спокойно на провокациите, защото целта им е именно да ви извадят от релси.

Телец

Всичко, направено днес ще има сериозно влияние върху ежедневието ви в близкото бъдеще както в професионален, така и в личен план. Въздържайте се от скъпи покупки и се съобразявайте със сроковете им на годност.

Близнаци

Настроението ви днес ще е нещо като отражение на променливото време навън и ще зависи от новините, които ви съобщават. Ще се справите прекрасно с работа, зависеща само от вас. Творческият ви потенциал е стабилен.

Рак

Подхождайте рационално при уреждане на финансови въпроси. Бъдете предпазливи, но не и мнителни. Съобразявайте се със статута на събеседниците си и не взимайте отношение по въпроси, за които нямате достатъчно познания.

Лъв

Не си губете времето с дреболии. Подредете по важност задачите и ако се натъкнете на такива, за които ви липсват знания, то отделете време за намиране на съответната информация. Обсъждайте съмненията си, за да си изработите ясна концепция.

Дева

Контролирайте емоциите, ако искате да контролирате процесите като цяло. Не очаквайте от околните да се справят с вашето темпо. В личен план предстоят вълнуващи преживявания.

Везни

Задачите, които ви възлагат днес ще ви се сторят безкрайно отегчителни. Работете на малки отрязъци от време и променяйте дейностите си, за да не се отклоните от основната цел. Разнообразието обикновено предпазва от грешки.

Скорпион

Въздържайте се от импулсивни решения и проверявайте всяка информация, която ви споделят или изпращат по няколко пъти. Особено внимателни бъдете, ако става дума за личните ви и любовни отношения. Прибързани сте и е по-добре да не си насрочвате важни делови срещи.

Стрелец

Отношенията с близки роднини или членове на семейството днес ще са доста обтегнати. Те може да ви ядосат с упоритостта или радикалните си изказвания, но помислете какви са причините. Или поне се опитайте да си ги изясните. След това лесно ще си изработите правилна тактика за действие.

Козирог

Някой, на когото дължите услуга, ще ви помоли за съдействие. Няма да е лесно, защото ще се натъкнете на куп неуредици или пропуски. Уточнете първо времето, с което разполагате и следвайте стриктно правилата.

Водолей

Следвайте въображението си и се старайте да правите нещата по най-лесния начин. Така ще си осигурите достатъчно свободно време, което можете да използвате за укрепване на здравето и подобряване на физическата си форма.

Риби

Не се престаравайте на работното място. Може да получите добра дума от шефа, но пък ще предизвикате съмнения у колегите. Последното нещо, от което имате нужда сега е да сте обект на обсъждане. По-добре не привличайте вниманието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари