IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 юли

19 юли 2018 05 36

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Финансовите и материални въпроси ще ви затруднят. Не е желателно точно днес да взимате заеми. Някои действия на околните никак няма да ви допаднат, но е излишно да се разправяте. Направете някаква приятна изненада на любимия човек.

Телец

Реагирайте с усмивка, ако близките започнат да ви обсипват с въпроси, на които не желаете да отговорите. Може да е от любопитство, а може да е и от загриженост. Разберете мотивите им и ще формулирате правилната тактика.

Близнаци

Умението ви да мислите бързо и да реагирате своевременно ще ви спечели почитатели. Оказвайки помощ без да ви молят ще впечатлите приятно околните и ще привлечете вниманието върху себе си. Преценявайте ефекта от изказванията си.

Рак

Няма да можете да повлияете върху решенията на околните, така че не се и опитвайте. Опитайте се да действате рационално и търсете начин да извличате от събитията максимална полза за себе си. Дръжте се мило с близките, независимо че те може да не са в настроение.

Лъв

Периодически около вас ще избухват глупави спорове. Не се изживявайте в ролята на всемирен съдия или обществен обвинител, защото всички негативи ще се стоварят върху вас. Подходящо е за вечерта да си насрочите любовна среща.

Дева

Наблюдавайте поведението на близките си и особено на любимия човек. Ако забележите признаци на тревога постарайте се да разберете какво се случва. Ще е в резултат на допусната сериозна грешка. Опитайте се да помогнете без излишни коментари.

Везни

На работното място ще се случат окуражаващи събития, свързани с нововъведения. Настроението ви ще е оптимистично през целия ден. Може да си позволите някои експерименти, свързани с външния вид, но без прекален размах.

Скорпион

Ще покажете на какво сте способни и ще стабилизирате позициите си. Не се възгордявайте от хвалебствените думи, които ще чуете днес. Усъвършенствайте се и търсете начин за повишаване на познанията си.

Стрелец

Въздържайте се от прояви на прекалено съчувствие спрямо хора, които не познавате особено добре, може да ви поставят в неудобна ситуация. Избягвайте сложните занимания и конфликтните теми на разговор. Създайте си някакво развлечение вечерта, за да преодолеете последиците от стреса.

Козирог

Не пренебрегвайте детайлите в работата, днес ще са особено важни. Монотонните занимания ще ви подействат негативно и може да усетите лека умора още в ранния след обед. Изслушайте търпеливо препоръките на близките, но не залагайте само на тях за преодоляване на текущ проблем.

Водолей

Обаждане или новина от приятел ще ви зарадва и зареди с ентусиазъм. Ще се отрази положително и на творческия ви потенциал. Ориентирайте се към занимания, чието изпълнение ви е убягвало. Сега ще намерите правилния начин.

Риби

Събитията ще са интригуващи, но бъдете предпазливи. Повече наблюдавайте и се въздържайте от прекалена инициатива, особено ако е свързана с непредвидени разходи. Обмисляйте задълбочено информацията, която чувате. Не правете инвестиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари