IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 юли

20 юли 2018 05 40

Какво ви очаква днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Контактите ще са интензивни, като деловите ще преобладават пред романтичните. Бъдете внимателни, вслушвайте се в думите на приятелите си и проявете разбиране към проблемите им. Споделете опит ще сте им от полза.

Телец

Четете внимателно и задълбочено всички документи, с които се налага да се занимавате днес. Не подписвайте нищо, ако имате дори най-малки съмнения в крайния резултат. Вероятно ще получите важна информация, свързана с имоти.

Близнаци

Почти през целия ден ще сте в движение и част от набелязаните задачи ще изостанат. Не е изключено да ви върнат стар заем, който вече почти сте „отписали“. Използвайте момента, създайте някакво развлечение за себе си и любимия човек.

Рак

Ще присъствате на някакво публично мероприятие, където ще се запознаете с интригуваща личност. Подхождайте внимателно, ако искате да се сближите. Бъдете предпазливи, ако шофирате, не е изключено да ви хванат в нарушение.

Лъв

Не надценявайте физическите си възможности и не се докарвайте до пълно изтощение. Ако професионалните ви задължения са свързани с подобно напрежение, то осигурявайте си регулярни кратки почивки. Що се отнася до спортни занимания, днес е по-добре да ги отложите.

Дева

Личните въпроси ще са по-важни от служебните и ще погълнат вниманието ви почти изцяло. Избягвайте сложните занимания, където бихте могли да допуснете грешки. Обсъждайте обстойно проблемите с любимия човек, споделяйте отговорността.

Везни

Въздържайте се от каквито и да било промени днес, дори от съвсем дребни и елементарни, свързани с подредбата у дома. Бъдете наблюдателни, не бързайте, гледайте къде стъпвате. Съществуват предпоставки за травма. Не си правете експерименти с непознати храни и козметика.

Скорпион

По добро стечение на обстоятелствата ще възстановите стара връзка, която от известно време не поддържате. Ще се окаже не само полезно, но и приятно. Не е изключено да стартирате съвместен бизнес с въпросната личност.

Стрелец

Някой от днешните събеседници ще ви впечатли приятно и ще ви изпълни желание да задълбочите връзката. Проявете умерена активност и умерен ентусиазъм. Подгответе се за отказ, за да изпитате истинска наслада в случай на съгласие.

Козирог

Не се надявайте на съдействие днес. Не само няма да го получите, но може и умишлено да ви подведат. Преценете си силите и се занимавайте с дейности, при които шансът да сгрешите е минимален. Не прекалявайте с разходите.

Водолей

Спокоен ден, не се очакват сериозни сътресения или изнервящи ситуации. Действайте с умерен ритъм, избягвайте ненужните контакти, помислете за подходящ начин по който да организирате седмичната почивка и да възстановите силите си.

Риби

Близките ще ви зарадват с интересно предложение или друг мил жест. Усещането, че сте важни и нужни ще ви зареди с добро настроение. Всичко ще е много по-лесно от обикновено. Не купувайте излишни скъпи вещи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари