IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 23 - 29 юли

23 юли 2018 08 20

Каква ще бъде седмицата според звездите?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16-22 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нещата ще ви се получават без особени усилия и ще можете да променяте програмата си динамично и в съответствие с обстоятелствата. Усещането за свобода, самостоятелност и непринуденост в решенията ще ви зареди със самочувствие. На работното място ще трябва да сте особено старателни, но за това пък в свободното време ще имате възможност да си отпочивате пълноценно. Успехът ви зависи от това до колко правилно формулирате целите си. Доверете се на интуицията си в критични ситуации. 

Телец

Неприятностите през тази седмица може да са свързани с няколко фактора. Невъзможност да се разберете с близките, лека разсеяност, липса на мотивация на моменти и други дреболии, които ще ви изглеждат важни. Може да установите, че в текущата си работа сте допуснали някакви грешки, които ще подействат негативно върху самоувереността ви и да ви създадат вътрешни страхове. Проявете сдържаност в изказванията си, намалете контактите и отделяйте време за любимите си занимания. Скоро ще възвърнете обичайното си спокойствие. 

Близнаци

Творческият ви потенциал е стабилен и сте привлекателни. Може да реализирате някои промени, свързани с външния ви вид или обстановката у дома. Ако се налага да пътувате най-добре ще е да го направите в първите дни на седмицата. Убедителни сте, бихте могли да постигнете много, ако реагирате дипломатично в конфликтни ситуации, каквито ще има. Изслушвайте внимателно събеседниците си и проверявайте информацията, която получавате. Съществуват предпоставки за недоразумение или умишлено създадена интрига. 

Рак

В началото и в края на седмицата може да действате по-активно, но в средата е желателно да намалите темпото и да не влизате в никакви спорове. Точно тогава не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Проверете задачи, които приемате за завършени. Най-вероятно ще се окаже, че имат нужда от корекции. Сложните занимания преценявайте обективно от гледна точка на личните ви ресурси. Ако започнете нещо и „ударите на камък“ не се отчайвайте. Вдъхновението ще ви подскаже следващите стъпки. Не е изключено да чуете критични забележки за действията и решенията си. Анализирайте чутото и променете тактиката, вместо да отричате очевидното или да доказвате правотата си на всяка цена.

Лъв

Слънцето навлиза във вашия знак и като цяло седмицата ще е спокойна. Дали ще е успешна зависи от личните ви решения. Практически не се очакват никакви затруднения като се започне с професионалните задължения и се свърши с любовните отношения. Няма причини да бързате. Обмисляйте подробно плановете си и се опитайте да преодолеете вътрешните си страхове. Не ви е нужно външно съдействие, нужни са ви старание и последователност. Повярвайте в себе си и всичко ще се подреди според предвижданията ви. 

Дева

Заемете се първоначално точно с онова, което не ви е приятно. Всъщност ще се справите и успехът ще се отрази положително на самочувствието ви. Възможно е да получите и допълнителни финансови постъпления. Не се стискайте, използвайте ги за да създадете някакво приятно развлечение за себе си и любимия човек. Енергетиката ви ще намалява постепенно, но не и осезателно. Позволявайте си достатъчно почивка, осигурявайте си достатъчно сън, за да е свежа мисълта ви. Взимайте решенията си самостоятелно, не се подвеждайте под чуждо влияние. 

Везни

Настроението ви през тази седмица ще е доста нестабилно и дори обикновени ангажименти ще ви изглежда по-трудни от обикновено. Не се уединявайте. Имате нужда от компания и подкрепа. Трябва да сте по-често с близките си, да споделяте тревогите. Мнението им ще ви окуражи и ще ви подскаже как да действате. На работното място може да има леки конфликти, но не ги преживявайте прекалено драматично. Просто бъдете предпазливи и не давайте поводи да ви обсъждат. Не разчитайте на колегите, освен ако не се налага да спазвате екипния принцип. В състояние сте да се справите с възложените задачи самостоятелно. 

Скорпион

Мобилизирайте се, предстои ви динамичен, но и интересен период. Ще имате възможност да преодолеете затруднения, които от доста време ви тревожат. Част от тях са свързани с личните отношения и ще ви подскажат каква промяна ви е необходима, за да се почувствате по-сигурни в решенията си. В професионален план ситуацията ще е подобна. Ще отстраните конкурент или колега, който ви създава неприятности. Отстоявайте позициите си без прояви на враждебност. Ще се наложи да преосмислите ценностната си система. 

Стрелец

Нищо не би могло да ви затрудни през тази седмица. Целите, които си поставяте са ясни, изпълними и реализацията им зависи само от вашата последователност. Редувайте интелектуална с физическа работа, следвайте въображението си и реагирайте с чувство за хумор на неприятните изненади. Каквито и да са няма да са свързани с драматични последици. Контактите се ща интензивни, преценявайте поведението си. Въздържайте се от прояви на ревност, злобни забележки и не обсъждайте чужди проблеми. За да стабилизирате позициите си е необходимо да омекотите недостатъците. 

Козирог

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното. При тези обстоятелства, във ваша полза е да не се натоварвате допълнително, освен ако няма как „да се измъкнете“. Прекратете опитите на колегите да ви прехвърлят тази или онази работа още в самото им начало. Накарайте ги да носят отговорност за действията си. Ако очаквате допълнителни финансови постъпление най-вероятно ще ги получите. Използвайте личното си време активно, бъдете по-често с любимия човек. Намерете начин за попълване на липсващите ви знания, експериментирайте с непознати до момента занимания. Ще ви хареса. 

Водолей

Стартирайте седмицата спокойно и постепенно повишавайте активността във всички предпочитани от вас сфери на дейност. Първоначално ще имате възможност да изгладите някои конфликти от личен характер и е желателно да се възползвате. Проявете толерантност към чуждото мнение, защото то може да ви е от полза. Въздържайте се от любовни авантюри и експерименти. Не се насилвайте да „правите чудеса“ в дните, в които не се чувствате достатъчно енергични. Тогава е препоръчително да намалявате контактите и да не си поставяте твърде амбициозни цели. Достатъчно е да се справите с текущата работа навреме и да не се „вкарвате в сложни схеми“ просто за да привлечете вниманието. 

Риби

Не се стресирайте, ако на моменти се чувствате неспокойни, неуверени в семе си през тази седмица. Приемете го като сигнал, че сте прекалили с изискванията към самите себе си и сега имате нужда от „кратка пауза“. Това не означава, че трябва да зарежете всичко и да се отдадете на сладък мързел. Е, ако имате възможност направете го, но ако работата не ви позволява просто трябва да подобрите организацията и да изразходвате равномерно силите си. Любимите занимания и любимия човек ще ви помогнат да възстановите доброто си настроение. Спазвайте правилата и не се увличайте от атрактивни предложения за нова работа, високи приходи и евтини сделки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари