IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юли

23 юли 2018 05 40

Какъв ще бъде денят ви днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Избягвайте противоречията, особено с любимия човек. Ще ви е трудно да осъзнаете мотивите за чуждите постъпки, но няма смисъл да търсите скрити замисли там, където ги няма. Преценявайте фактите реално, за да реагирате подходящо.

Телец

Може да се наложи да реализирате кратко пътуване. Не го отлагайте, ще се справите бързо с набелязаните задачи. Погрижете се за външния си вид и физическата форма.

Близнаци

С каквото и да се захванете ще се справите, ако сте достатъчно последователни. Близък колега или роднина ще се опита да привлече вниманието ви и да сподели проблеми. Отделете време само, ако наистина няма да навредите на работата си.

Рак

Не правете онова, което не бихте желали да се случи на вас, Слънцето днес ще напусне вашия знак. Премисляйте думите и действията си, защото съвсем скоро ще разберете какво означава изразът „ефект на бумеранга“. Среща със стар приятел ще ви зарадва.

Лъв

Слънцето навлиза във вашия знак, тонусът ви ще е стабилен. Не се занимавайте днес с уреждане на финансови въпроси и в никакъв случай не давайте пари на заем. Опитайте да преодолеете личните проблеми самостоятелно.

Дева

Участието ви в публична дискусия ще е свързано с нов контакт. Не залагайте на спонтанни привлекателни оферти. Проверявайте фактите преди да дадете съгласие или да подпишете каквито и да било документи.

Везни

Податливи сте на влияние, а настроението ви е нестабилно. Не взимайте прекалено присърце оплаквания или капризи, проявени от близките. Дайте възможност на любимия човек да сподели тревогите си, но и да се справи самостоятелно.

Скорпион

Събитията ще са динамични, но това не означава, че трябва да злоупотребите със собствената си издръжливост. Подредете си графика и го спазвайте. Хранете се умерено, не прекалявайте с нищо, особено с разходите.

Стрелец

Емоционални сте, импулсивни и на моменти прекалено оптимистични. Желанието ви да направите добро впечатление или да окажете помощ може да бъде възприето неправилно като навлизане в чужда територия. Овладейте ентусиазма и се концентрирайте към текущите задължения.

Козирог

Не насрочвайте важни срещи и мероприятия за днес. Започнете деня с рутинните задачи и наблюдавайте обстановката около себе си. Някой ще се опита да ви занимава с несвойствена работа. Дистанцирайте се своевременно.

Водолей

За непознатите дейности разчитайте на творческото си мислене, а за познатите – на логиката. Не се наостряйте, ако чуете негативна оценка за работата си. Докажете правотата си аргументирано, за да не ви въвлекат в глупав конфликт.

Риби

Нещо в днешната работа ще ви затрудни, но и ще ви помогне да разберете на кого можете да разчитате и с кого не бива да „си имате вземане-даване“. Колкото по-малки са очакванията ви, толкова по-малко ще е и разочарованието. Рецептата за справяне е „спокойствие и здрав разум“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари