IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юли

30 юли 2018 05 40

Какво вещаят за днес звездите?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възможно е да имате затруднения с днешните занимания. Не е изключено да се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти поради промяна на обстоятелствата или на изискванията. За щастие, ще можете да отложите някои ангажименти и ще разполагате с достатъчно време.

Телец

Прегледайте първо финансовите си документи и ако имате задължения, побързайте да ги уредите. Някой от роднините ще се опита да въздейства на личните ви решения. Реагирайте мълчаливо и следвайте собствената си тактика.

Близнаци

Не се престаравайте и не обсъждайте детайли от перспективните си планове. Наблюдавайте поведението и слушайте много внимателно изказванията на околните. Някой „мъти водата“ и колкото по-бързо предотвратите интригата, толкова по-добре.

Рак

Излъчването ви е силно. Разчитайте на личния си чар и убедителност. Решаването на сложни задачи зависи почти изцяло от активността ви. Даже да не сте напълно сигурни в нещо след обсъждане ще си изградите правилна концепция.

Лъв

Някои от актуалните ви задачи ще отпаднат за сметка на възможност да участвате в професионален форум или дискусия. Не се двоумете, ще научите важни новости, които скоро ще ви влязат в употреба. Ще създадете и полезни контакти.

Дева

Наблюдателни сте и изобретателни. Ще се наложи да помогнете на колегите за довършване на работа, която не влиза в преките ви задължения. Не отказвайте, постъпката ви ще получи висока оценка и ще си спечелите привърженици.

Везни

Събитията ще са динамични, а част от тях ще ви заварят и неподготвени. Не е изключено да усетите вътрешно напрежение и раздразнителност. Преценете силите си и не се опитвайте да участвате навсякъде.

Скорпион

Внимавайте какво обещавате, не позволявайте да ви манипулират. Някой ще ви занимава с проблемите си и ще се опита да ви използва. Не давайте назаем пари или скъпо имущество, няма да си ги получите.

Стрелец

Наблюдавайте внимателно конкуренцията. Може да са направили нещо ново, което да ви послужи за предупреждение. Учете се от грешките им.

Козирог

Финансови проблеми ще излязат на преден план. Не ги решавайте самостоятелно, изслушайте мнението и на близките си. За времето, с което разполагате покажете само интерес, опитайте се да отложите окончателния отговор.

Водолей

Като цяло денят ще е спокоен, ще реализирате намеренията си. Задавайте въпросите, които ви вълнуват ясно и недвусмислено. Само така ще си създадете правилна преценка за позицията, в която се намирате.

Риби

За известно време ще се отклоните от преките си задължения. Ще ви потърсят за споделяне на опит или обсъждане на нестандартна идея. Не само ще подскажете правилния начин, но може и да промените професионалния си статус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари