IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август

30 юли 2018 09 00

Каква ще бъде седмицата за всяка зодия?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 30 юли – 5 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се натъкнете на известни затруднения в практическата работа. Не си поставяйте твърде много и твърде различни по характер задачи едновременно. Проявете последователност, не разчитайте на късмет и познати схеми, а на собственото си вдъхновение. Любовните емоции ще са завладяващи независимо дали сте във връзка или не. Ще има „за всекиго по нещо“. За необвързаните вълнуващи срещи, за обвързаните – свежи трепети, а за „скараните“ – възможност да разрешат спорните въпроси.

Телец

Вниманието ви ще е ангажирано основно с решаване на финансови въпроси или такива, свързани с недвижимо имущество. Ако имате намерение да купувате, продавате или да ползвате целеви кредит сега е моментът да проучите задълбочено всички варианти и да си изработите стратегия. Стари конфликти ще намерят решение по щастливо стечение на обстоятелствата при това без да останат за вас негативни последствия. Не се опитвайте да „разбивате стената с глава“. Ако установите, че нещо упорито не ви се получава, приемете го като сигнал, че се налага да изчакате.

Близнаци

Събитията през тази седмица ще са интересни и което е по-важно, ще задоволят любопитството на непрекъснато търсещите ви натури. Предстоят вълнуващи срещи със стари приятели, кратко пътешествие към непозната дестинация, присъствие на професионални дискусии. Ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал и да покажете способностите си пред широк кръг участници и е желателно да дадете всичко от себе си. Работете върху имиджа си. Търсете начини за повишаване на познанията, усвояване на информация по неформалните си интереси и усъвършенстване на интелектуалните си умения. Съвсем скоро ще разберете, че е имало смисъл.

Рак

Обстановката ще е динамична и различни препятствия, на които сте се натъквали до момента ще отпаднат по естествен ред. Ще имате възможност да реализирате голяма част от намеренията си, но не бива да бързате. Ще довършите започнатото, ако сте методични и последователни. Опитите да изпреварвате събитията ще завършат зле. Всяка финализирана задача ще бъде начало на следващата и всяка следваща ще ви се получава по-лесно, по-бързо и по-добре. Финансовото ви положение ще се стабилизира.

Лъв

Стартирайте седмицата с равномерен ритъм. Създайте си ясен график за работа и го следвайте. Със сложните задачи и важните срещи се занимавайте преди обед, а вероятността да ги довършите изцяло е в края на периода. При подходяща мотивация ще успеете да напреднете и с изостаналите занимания, което ще се отрази положително на самочувствието ви. Личните отношения ще са леко нестабилни и не е желателно да „наливате масло в огъня“ по спорни въпроси. Говорете откровено, но тактично и не прекалявайте с капризите.

Дева

Подгответе се за изненади. Периодът може да започне добре и да завърши зле или обратно. Едва в последния ден на седмицата ще можете да анализирате случилото се и да прецените доколко сте доволни от резултатите. Не си разваляйте настроението, ако нещата не се получават според предположенията ви. Бъдете готови да реагирате гъвкаво и да актуализирате графика си. Мислете за ефекта от действията си в по-широка перспектива. Няма да получите съдействие от всички, които молите за услуга, но това не е повод да им обръщате гръб. Запазете връзките си такива, каквито са.

Везни

Мобилизирайте се и бъдете максимално активни, когато се натъкнете на затруднения. В състояние сте да отстраните препятствията от пътя си, но за целта трябва да сте максимално целенасочени и да не позволявате на емоциите да се отразяват на решенията ви. Преценявайте позициите си обективно, не идеализирайте нито обстоятелства, нито хора, за да не повторите грешки от миналото. Изобщо, залагайте на оригинални идеи, а не на познати методи. Финансовите постъпления ще покажат доколко са били правилни заключенията ви.

Скорпион

Събитията ще се развиват с умерена скорост и на моменти може да ви е даже отегчително. Комбинацията от предпазливост, наблюдателност и постоянство ще ви е много полезна. Приемете направеното през тази седмица като фундамент за последващите ви планове и творчески решения. Ще получите важна информация или ще разкриете тайна, която някой много старателно се е опитвал да опази. Използвайте наученото само за себе си и не го правете публично достояние. Ще ви подскаже мотивите за нечия постъпка, която ви е създала проблеми. Не се изкушавайте да търсите „справедливо“ отмъщение. Възмездието ще се случи и то без личната ви намеса.

Стрелец

Като цяло периодът ще е спокоен, а крайните резултати зависят от обосноваността на решенията ви. Избягвайте каквито и да било рискове и авантюри, особено пък в дейности, свързани с финанси. Планирайте разумно разходите си, избягвайте проявите на щедрост и разточителност и не си позволявайте скъпи покупки под въздействието на моментна емоция. Съобразете желанията с възможностите и си поставяйте достижими цели. За да не разочаровате околните, а и за да не ви обземе тежко чувство на вина, не навлизайте в области, за които нямате достатъчно подготовка.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал расте и през тази седмица сте в състояние да напреднете със задачи, изискващи оригинални решения. Ще ви хрумнат куп идеи. Най-добре е да ги записвате, защото ще се окажат плод на мимолетен проблясък и ще ги забравите бързо. А след време бихте могли да се върнете към тях и да ги използвате в текущата си работа. Отделете време за дома си. Вероятно ще имате възможност да промените сполучливо интериора или да направите лек козметичен ремонт. Отделяйте поне час дневно за контакт с природата и дихателни упражнения. Ще ви помогне да хармонизирате физическото с духовното си състояние.

Водолей

Обстановката около вас ще е нестабилна, настроението ви – също. През седмицата ще се налага често да променяте плановете си, да се съобразявате с фактори, които не сте предвидили при създаването им. Излишно е да се обвинявате, постарайте се да извлечете максимума от всичко ново, което се случва, следвайте интуицията си. Успоредно с решенията ще променяте и някои свои възгледи при това по принципни въпроси. Обсъждайте съмненията с близките си. Те ще ви подскажат възможни варианти, за други ще се досетите сами.

Риби

Дистанцирайте се от негативни влияния. През тази седмица подбирайте подходящи събеседници и залагайте самостоятелно основите на всяка работа, с която се захващате. Не фантазирайте, а мислете логично. Подсигурете си нужните ресурси за дългосрочните проекти. Финансовото ви положение е леко нестабилно, управлявайте парите си разумно. Ще получите очакваните резултати от работата си и те ще са напълно удовлетворителни. Личните отношения също са фактор, който се отразява на самочувствието ви. Няма да са идеално гладки, но ако не се инатите за дреболии различията в мнението ще са преодолими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари