IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 август

1 август 2018 05 40

Как ще започне новият месец за всяка зодия?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не разчитайте на съпричастност от страна на държавната администрация. В случай, че не е належащо, не се захващайте с уреждането на административни въпроси, ще „ударите на греда“. Всичко друго обаче, ще направите без особени усилия и ще реализирате поне една своя нова идея.

Телец

Работата ви днес зависи изцяло от вас. Прегледайте срочните задачи и ако има възможност да ги отложите, то по-добре го направете. Опитайте се да използвате колкото може по-малко време за делови срещи и разговори.

Близнаци

По непредвидими причини ще трябва да свършите повече работа от обикновено както професионална, така и домашна. Почивката ви няма да е пълноценна и е възможно да ви обхване чувство на отегчение. Ще възстановите тонуса си, ако привечер направите кратка разходка сред зеленина.

Рак

Ще се наложи да промените динамичния си стереотип и като се знае колко сте консервативни, най-вероятно ще се ядосате. Фактът, че сте изнервени ще се отрази негативно на работоспособността ви. Направете нещо приятно за себе си, за да се успокоите и чак след това се заемете с отговорните дейности.

Лъв

Контактите ще са интензивни и покрай деловите срещи ще се видите със стар познат. Най-вероятно ще се окаже, че имате общ бизнес и може да си сътрудничите. Добрите новини ще ви окуражат.

Дева

Днешните ви занимания ще са свързани с обработка на голямо количество документи или друг вид данни. Потърсете съдействие от колегите, те с радост ще се включат. Не забравяйте да поблагодарите за добре свършената работа по подходящ начин.

Везни

Присъщият ви стремеж да правите услуги днес ще ви спечели нови приятели. Ще сте доволни от факта, че сте помогнали, но не се намесвайте твърде много в чужди занимания, за да не възприемат действията ви погрешно.

Скорпион

Всяка работа, с която се захващате днес ще е свързана с друга, тя със следващата и т. н. и накрая ще се окаже, че сте направили дори неща, които не са ви възлагали. Ще усвоите някакво ново умение и ако има възможност да се включите в краткосрочна форма на обучение, дори виртуално, възползвайте се.

Стрелец

Работоспособността ви е по-висока от обикновено, отделете време и за изостаналите проекти. Проверявайте подробно вещите и документите си, може да забравите или загубите нещо. Избягвайте конфликтите с членовете на семейството.

Козирог

Някой непрекъснато ще ви се бърка в работата и ще ви образува нерви. Преценявайте изказванията си, защото ще бъдат доста зле интерпретирани пред шефа или друг колега. Не е желателно да си създавате опозиция.

Водолей

Не се престаравайте и не правете забележки за чужди грешки. Ще направите впечатление с работата си. Не търсете по-силен ефект с допълнителни критики. Моментът не е подходящ за насрочване на любовна среща.

Риби

С приятна новина ще започне днешния ден и ще ви зареди с радостно настроение. Заемете се със срочните задачи преди обед. Следобед може да се наложи да осъществите кратко пътуване и да отложите всичко останало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Мая ( преди 5 години )