IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за август

1 август 2018 08 00

Какъв ще бъде летният месец?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп за месец юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Характеристиката на месеца се определя от Марс, управляващата планета на вашия знак, който все още е в ретроградно движение. Стресовите ситуации няма да са малко, така че е желателно да си осигурявате достатъчно почивка и най-вече достатъчно сън. Ако все още не сте ползвали отпуск, то помислете дали няма възможност да го направите сега. Не се опитвайте да контролирате всичко и всички. Може да се захванете за нещо ново и непознато, което ще ви хареса и ще се отрази положително на настроението ви. Трудностите ще са свързани предимно с финансовото ви състояние. Може да не са много, но ще са досадни. За сметка на това, любовните емоции ще са истински източник на вдъхновение.

Телец

В началото на месеца ще се наложи да се справите с някои проблеми, които ще ви извадят от обичайното спокойно състояние. Ще са свързани с близките и семейството и ще се окажат по-важни от всичко останало. Възможно е да ви принудят да направите леки промени от битов характер. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Ще трябва да „движите“ няколко задачи едновременно, но ще се справите, ако действате с умерено темпо. Постепенно ще наберете скорост. Концентрирайте се върху детайлите и контролирайте емоциите. Околните не бива да долавят моментите на раздразнение, защото това ви прави уязвими. Но, както се казва, ще има „светлина в края на тунела“ и тя е свързана с любовта, която ще ви бъде „утешителна награда“.

Близнаци

Събитията ще са противоречиви, но никой не би могъл да ги използва успешно за себе си по-добре от вас. Любознателни сте, на моменти даже прекалено любопитни. Ще се наложи да усвоите и използвате голямо количество нова информация в ежедневните си дейности. Проверявайте достоверността ѝ от няколко източника, за да избегнете възможността за грешки. Споделяйте идеите си, проявете инициатива както в работата, така и в любовта. Говорете подробно за новите проекти, които възнамерявате да стартирате. За да получите съдействие трябва да привлечете вниманието и „да поддържате интереса на публиката“. Ще си спестите неприятности, ако избягвате контактите с непознати или поне ги държите на безопасна дистанция.

Рак

Ежедневието ви ще протича в обичайния си ритъм. Помислете дали няма възможност да увеличите почивните си дни, да си организирате кратко пътешествие, а може и повече от едно. В случай, че все още не сте ползвали годишния си отпуск това ще е подходящ начин да стабилизирате енергетиката си и да „преборите“ умората, която неусетно ви обгръща в коварната си паяжина. Поддържайте толерантни отношения с околните. Старайте се да преценявате фактите от различни гледни точки преди да започнете поредния спор с идеята да убедите събеседниците в твърденията си. Ако „преборите“ вредните навици ще се освободите от негативните мисли. За да получите любов трябва да покажете взаимност.

Лъв

Слънцето ще е във вашия знак почти до края на месеца, което ви прави привлекателни и в повечето случаи ще сте „на гребена на вълната“. Това в известна степен е обичайното ви състояние, защото няма начин да се появите където и да било и да не приковете погледите към себе си, но през този месец ще сте изключително магнетични. Прекрасен момент за онези представители на вашия знак, които все още не са попаднали в мрежите на любовта. На фона на всичко казано дотук има и едно предупреждение. Бъдете предпазливи, преценявайте изказванията си, за да не бъдат възприети погрешно и да си създадете врагове. Не споделяйте лични тайни. В края на месеца са възможни леки тревоги, свързани с близките ви. Постарайте се да се справите без чужда намеса.

Дева

Стремежът ви да се справите с всичко по най-добрия начин заслужава похвала, но лично за вас може да се окаже вреден. Представителите на вашия знак може да бъдат описани като „желязна ръка в кадифена ръкавица“. Мотивацията и присъщата ви работоспособност са достатъчни, за да устоите на всички предизвикателства. Но независимо от всичко, стресът и умората ще си кажат думата и на моменти може да станете апатични, да усетите рязко снижаване на тонуса. Нищо страшно. Намалете контактите, избягвайте шумните компании, въздържайте се от публични изяви, не участвайте в широкомащабни мероприятия. Изобщо, ограничете социалния живот за сметка на личния и семеен. В края на месеца, когато Слънцето огрее вашия знак енергетиката ви ще се стабилизира. За сметка на споменатите неудобства финансовото ви състояние ще е повече от устойчиво. Не е изключено да се зарадвате на дългоочаквана материална придобивка.

Везни

Като цяло представителите на вашия знак са изключително податливи на външни влияния и чужди внушения. Също така силно им се отразява настроението на околните. Най-жаркият от летните месеци обикновено е „отпускарски“ и в този смисъл наситен с най-много положителни емоции. Ако сте в подходяща компания и на предпочитано от вас място всичко ще е наред. Някои от вас, обаче, ще се наложи да се преборят с конкретни проблеми. Наблюдавайте много внимателно действията и преценявайте предпазливо изказванията на околните. Не е изключено да ви въвлекат в неприятна интрига и да се наложи да отстоявате позициите си. Въздържайте се от остри спорове, оставете фактите да говорят за вас. В крайна сметка може да се получи така, че вместо „да ви извадят очите, да ви изпишат веждите“ и резултатът от скандала да е във ваша полза.

Скорпион

Едва ли ще можете да се оплачете от скука през този месец. Събитията ще са динамични и разнообразни. В началото може да се случат изненади от личен характер, които да активират комплексите ви или да се отразят негативно на самочувствието. За щастие, ще е за кратко и ще се компенсира от положителните емоции, свързани с професионалните ви постижения. Не изпадайте в краен оптимизъм, следвайте логиката и действайте разумно. Ще имате възможност да преодолеете затруднения, свързани с финансите. Не е изключено да получите предложение за нова или допълнителна работа, да ви изплатят сума от застраховка, да ви върнат стар заем. Възползвайте се от практическите възможности за краткосрочна инвестиция или придобиване на недвижим имот, ако имате такива намерения. Не чакайте следващия удобен момент, няма да е скоро.

Стрелец

Предстои един доста интересен период, изпълнен с авантюри, приключения и непознати до момента преживявания. Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал е в период на растеж. Буквално няма „да ви сдържа на едно място“. Покрай ежедневните задължения може да възобновите работата си по проект, който преди време сте оставили „да отлежава“. Резултатите ще ви открият нови възможности. В същото време не е желателно да търсите нови партньори. Работата с тях ще е свързана предимно с нерви и разочарование, а може би и материални загуби. Анализирайте достигнатото и помислете дали не е време да направите нещо ново за себе си, да използвате натрупания опит и информация по начин, различен от досегашния. Първата крачка в тази насока най-вероятно ще е повод за радост.

Козирог

В началото на месеца изненади не се очакват. Събитията ще се развиват в рамките на предвидимото и в този смисъл не е желателно да се преуморявате и да се натоварвате с допълнителни задачи. Постепенно, обаче, оборотите ще растат, а умората ще напомня за себе си. Постиженията ви ще са добри и ще ви мотивират за по-смели действия. Добре е да сте решителни, но във ваша полза е да сте и предпазливи. Премисляйте обосновано желанията, контролирайте амбициите и се въздържайте от кардинални промени в житейските си позиции. Залагайте на добра тактика, а не на силови методи и търсете съдействие, когато се налага. Обмисляйте изказванията си така, че да не засегнете нечие достойнство или интереси. В противен случай може да се наложи да направите отстъпки, които никак няма да са ви приятни.

Водолей

Не може да се твърди, че събитията през този месец ще ви ентусиазират и мотивират да разгърнете потенциала си. Не че ви липсват идеи, това на вас никога не ви се случва, но сте колебливи, несигурни в себе си и нерядко ще се усещате разкъсани от вътрешни противоречия. Ще ви е нужна помощ и в същото време ще се чувствате неловко именно от факта, че се натъквате на затруднения и не можете да се справите самостоятелно. Най-зле ще ви се отразява желанието на когото и да било да ви натрапи мнението си или да ви доказва, че грешите. Отношенията с близките може да претърпят криза. Уединете се и анализирайте фактите поотделно. От вас зависи да възвърнете самооценката си и да се отървете от натрапчивата мисъл за безпомощност.

Риби

Формулирайте целите си и се приближавайте до тях крачка по крачка. Обмисляйте всяко следващо действие и следвайте разума, а не интуицията. Не е изключено да допуснете и грешки, за които ще претърпите критики. Някои от тях може да ви се сторят несправедливо остри, но се заемете да оправите нещата, вместо да губите време за безплодни спорове. Ако спазвате правилата и собствените си принципи, най-вероятно ще получите онова, което искате, а то ще е свързано и с финансови постъпления. Приемете неуспехите като вид изпитание, което ви дава възможност да докажете възможностите и да стабилизирате позициите си. Изслушвайте внимателно членовете на семейството и ако изискванията им към вас ви се сторят необосновани, то кажете им го веднага. Всяко отлагане ще ви вкара в доста неприятната схема „объркани в превода“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари