IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 август

5 август 2018 07 00

Ето какво са ви подготвили звездите

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. Ето какво са ви подготвили звездите за неделя, 5 август.

Овен

Не вярвайте на обещания и се въздържайте от импулсивни решения. Уважавайте мнението на любимия човек, желанието ви да „постигнете своето“ на всяка цена ще постави начало на сериозна разправия.

Телец

Претенции или спорове с любимия човек ще ви развалят настроението още от сутринта. Вариантите за оправяне на нещата не са много. Единият е откровено и търпеливо да изясните проблема и да го решите, доколкото е възможно. Вторият, просто да излезете, докато обстановката се успокои. Изберете онзи, който няма да има ефект на „бумеранг“.

Близнаци

Изненадващо ще завърши пътуване с развлекателна цел, което ще организирате по настояване на близките си. Ще се запознаете с хора, с които имате доста общи интереси и не е изключено да стартирате нов бизнес или да ви предложат работа. Засега не оформяйте сделката с официални документи.

Рак

Преобладаващи днес ще са романтичните емоции. Наскоро започнала „невинна закачка“ ще промени характера си в нещо по-голямо и по-вълнуващо. Прекрасна перспектива, ако все още сте „самотни“, но повод за неприятности, ако вече сте обвързани.

Лъв

Публично мероприятие, уличен концерт или друго събитие с художествена стойност ще разпали вдъхновението ви. Ще ви хрумнат интересни идеи за творческа изява, даже няма да ви се вярва, че искате да направите нещо подобно. Експериментирайте, резултатът ще изненада приятно не само вас.

Дева

Ще ви е трудно да убедите околните да се включат в реализацията на идеите си, затова се захващайте самостоятелно и оставете резултатите да говорят сами за себе си. Приятел ще ви помоли за помощ, за да се справи с финансово затруднение. Помогнете с идея, но не и с пари. В момента те и на вас са ви дефицитни.

Везни

Анализирайте бюджета си и се постарайте да ликвидирате задълженията. След това анализирайте чувствата си и се постарайте да ги поставите в някакъв ред. Ако ви е трудно да отговорите на повечето си въпроси, просто следвайте естествения ход на събитията.

Скорпион

Излезте от дома, слейте се с природата. Няколко часа сред зеленина, далеч от градския шум и в компания само на птиците, насекомите и ромона на горските ручеи ще ви се отразят прекрасно. Вероятно ще се почувствате още по-добре, ако около вас гравитира и любимият човек, но тази екстра е въпрос на личен избор.

Стрелец

Близките ще ви помолят да се заемете с нещо, което преценявате като ужасно трудно или като много неприятно. Нужен ви е творчески подход и гъвкава реакция. Възползвайте се от възможностите на глобалната мрежа и от направените до момента експерименти.

Козирог

Ще дадат добър резултат всички занимания, свързани с външния ви вид и здравето днес. Ако се налага за известно време да спазвате диета, то днес ще попаднете на най-подходящата и на най-щадящата. За справяне с хроничните оплаквания използвайте възможностите на природата.

Водолей

Отношенията с любимия човек ще са причина за безпокойство. Измъчват ви съмнения, които най-вероятно ще се окажат неоснователни. Не заобикаляйте проблема, а се насочете директно към целта. На правилните въпроси ще получите точни отговори.

Риби

Заемете се със спешните и неотложни задачи, всичко останало поверете на близките си. Отделете време и за уреждане на финансовите въпроси. Въздържайте се от големи и дългосрочни инвестиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари