IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 август

6 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Времето ще се движи по-бързо от вас. На моменти ще се налага да „превключвате“ от една тема на друга без възможност за кратък размисъл. Преценката ви няма да е абсолютно точна и някои детайли ще ви убягнат. Възможни са и финансови проблеми.

Телец

Придържайте се към обичайния си начин на работа и не променяйте динамичния си стереотип. Натъквайки се на затруднения може да ви хрумне да го направите, но е по-добре да овладеете спонтанния ентусиазъм. Ще си създадете само неприятности.

Близнаци

Всяка сфера на дейност ще се развива „по собствено мнение“. На работното място ще е напрегнато, не се престаравайте. По отношение на финансите ситуацията ще е сравнително стабилна, ако не прекалявате с разходите. За сметка на това любовните емоции ще са източник на радост.

Рак

С обичайните задачи ще се справите лесно. Околните ще бъдат впечатлени от скоростта и качеството на работата ви. Личните отношения, обаче, ще са противоречиви. Ако се опитвате да докажете, че нямате нищо общо с проблемите определено ще ги задълбочите.

Лъв

Ще се справите с огромен обем работа, ако заложите на натрупания опит. Бъдете внимателни, когато обработвате документи или подготвяте пътуване. Не си позволявайте излишни разходи.

Дева

Ще имате възможност да покажете професионализма си, да разклатите позициите на конкуренцията и да получите куп комплименти. Не се възгордявайте, стойте стабилно на земята. Вечерта са възможни разногласия с интимния партньор на тема „близки роднини“.

Везни

Не вярвайте на обещания и не си създавайте идеални представи за „огромни бъдещи успехи“, базирани на нечий оптимистичен разказ. Ще постигнете целите си, само ако се захванете старателно за работа и си създадете обективна преценка за действителността. Всичко останало ще се окаже просто един голям розов сапунен мехур.

Скорпион

Ще се наложи малко да увеличите темпото, но за да разпределите силите си действайте с равномерен ритъм. Днес най-добрата защита не е нападението, а игнорирането. Не обсъждайте намеренията си и блокирайте възможността да ви създадат спънки.

Стрелец

Професионалните ви постижения ще получат висока оценка. Не е изключено да са съпроводени и с финансови постъпления. Споделете радостта с любимия човек. Заслужава си да излезете на импровизирана почерпка.

Козирог

Силните ви оръжия днес се наричат „мъдрост“ и „интелект“. Професионалните отношения няма да са лишени от провокации. Приемете ги с чувство за хумор и „върнете топката“ използвайки неоспорими факти от личната си практика.

Водолей

Няма да получите финансовите постъпления, на които разчитате, но не изпадайте в паника и се въздържайте от прояви на агресия. Опитайте се да намерите резервен вариант за спешните разплащания. Причините за изненадващото днешно забавяне скоро ще отпаднат.

Риби

Съчетайте теорията с практиката, но не се вторачвайте в подробности, защото ще изпуснете „основната нишка“ и ще закъсате със сроковете. Разпределете си времето за работа и почивка равномерно, избягвайте натоварващите разговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари