IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 август

7 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен ден и точно по тази причина настроението ви ще е оптимистично. Ще получите и мил подарък или друга материална придобивка, което също ще е повод за усмивка. Използвайте свободното време вечерта за развлечение с любимия човек.

Телец

Ще има затруднения от професионален характер, но със съдействието на колегите ще се справите. Първоначално може да създадат у вас чувство на неувереност. Обмисляйте действията си, обсъждайте идеите, ще стигнете интуитивно до правилното решение.

Близнаци

Нов партньор или колега ще се опита да флиртува. Все още е рано да скъсявате разстоянието. Имайте предвид също така, че ви наблюдават и някой с удоволствие ще разкаже на останалите какво се случва.

Рак

Ще имате възможност да стабилизирате позициите си и да докажете правотата на неотдавнашно свое твърдение. Нови партньори ще поставят сложна задача, за която вие разполагате с готово решение. Много е вероятно да ви предложат и допълнителен договор.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна и ви се иска да се занимаете с нещо непознато. По време на работа използвайте познати методи и техника, независимо че може да ви предложат нещо „супер ефективно“. В свободното време можете да правите експерименти с любимите си занимания или неизпробвани развлечения.

Дева

Изведнъж ще се окаже, че ви възлагат куп чужди неизпълнени и изостанали задачи. Излишно е да се ядосвате, няма как да промените ситуацията, така че започнете с най-лесните. Постепенно ще успеете да се координирате с рутинната си работа и да ги съчетаете.

Везни

Въздържайте се от намеса в чужди спорове. Опитите ви да отстоите или защитите нечия позиция, да възстановите състоянието на равновесие и справедливост ще се натъкнат на силно противодействие. Ще научите факти, които няма да са ви приятни.

Скорпион

Ще присъствате на случка, която ще ви накара да се размислите и да промените някои свои схващания за действителността. Ще получите и някакви финансови постъпления. Двата фактора в комбинация ще ви подскажат как да се справите със семеен спор.

Стрелец

Не си позволявайте никакви разходи освен обичайните и неизбежните. Предотвратете опитите да ви „зарибяват“ с изгодни оферти още в самото им начало. Ако все пак случайно ви хрумне, че искате да купите нещо ново, не го правете преди да сте обсъдили със „семейния съвет“.

Козирог

Не бързайте, не се противопоставяйте и не разчитайте на късмет. За всичко, което се налага да направите днес ви трябва търпение, логика и ясна преценка на ресурсите. Изслушайте желанията на любимия човек и ако нямате желание да помогнете, не създавайте ограничения.

Водолей

Въздържайте се от остри критики спрямо околните. Не очаквайте от тях да могат колкото вас. Нямате полза от конфликти. Преди да се захванете с каквото и да било създайте ред в обстановката и мислите си. Така нещата ще ви се случат много по-лесно.

Риби

Дистанцирайте се от всички мрънкащи и оплакващи се личности, ако искате денят ви да е приятен. Не позволявайте на никого да ви занимава с грижите си, към които нямате отношение. Проявете инициатива на работното място. Ще спечелите благоразположението не само на шефа, но и на колегите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари