IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 август

9 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Състезателната ви жилка днес няма да ви остави на спокойствие. Желанието да сте най-добри във всичко заслужава адмирации, но пък бързането е предпоставка за грешки, така че „успокойте топката“. Въздържайте се от прекомерни харчове.

Телец

Не се ласкайте от факта, че някой упорито се опитва да се сближи с вас. Намеренията на човека може да се окажат доста меркантилни. Намерете благовиден предлог да откажете услуга или финансов заем. Усещането, че ви използват няма да е от най-приятните.

Близнаци

Служебните задачи ще са свързани с чести премествания от едно място на друго. Бъдете внимателни, когато сте в трафика, следете за вещите си. Междувременно ще се окаже, че трябва да помогнете и на роднини. Не им отказвайте, не е желателно да влошавате отношенията си.

Рак

Някой от колегите ще реши да си прави експерименти с интериора на работното място и може да ви вкара в истински потрес. Фактът, че се разпореждат със служебните ви вещи никак няма да ви хареса. Запазете спокойствие, защото неприятностите не се изчерпват само с това. Разговорите с любимия човек у дома няма да са от най-приятните.

Лъв

Възможно е да изпаднете в някаква неприятна ситуация. Не се опитвайте да прикривате и отричате грешките си. Приемете критиките и бъдете откровени, нищо фатално няма да се случи. Внимавайте какви документи подписвате, особено ако са свързани с финанси.

Дева

Подходящо е да заложите на творческия си потенциал и да се ориентирате към дейности с интелектуален характер. Ще ви хрумнат мъдри и интересни решения. Не се опитвайте да контролирате ситуацията у дома. Отстъпете тази дейност на любимия човек и наблюдавайте какво ще се случи.

Везни

Уточнете още веднъж сроковете, в които трябва да представите завършените си проекти, както и графика за уговорените срещи. Единственият начин да направите всичко навреме е да работите самостоятелно и да разчитате само на себе си. Ще усетите умора, но и задоволство.

Скорпион

Раздразнителни сте и на моменти губите концентрация. Дайте си малко почивка и помислете на какво се дължи състоянието ви. Причината може да е чисто соматична и преодолима като например да сте гладни или да ви се хапва нещо сладко. Направете каквото трябва и ще си възстановите душевното равновесие.

Стрелец

С добра новина ще започне денят и ще ви мотивира да действате решително. Важните занимания ще са основно в две направления: работа с държавната администрация и уреждане на романтичните отношения. И в двата случая събеседниците ви ще оправят нещата с усмивка.

Козирог

Ще се наложи да въвеждате в обстановката или обучавате по-млади колеги. Наблюдавайте реакциите и на останалите. Ще забележите, че някой се опитва да изнервя обстановката. Запазете спокойствие и се опитайте да го въвлечете в заниманието си. Почти моментално ще изчезне от хоризонта.

Водолей

Работата ви днес може да е леко монотонна и да ви отегчи. Не общувайте със случайни събеседници. Склонни сте повече да се оплаквате, отколкото да се шегувате и ще създадете погрешно впечатление за себе си.

Риби

Стар приятел ще ви предложи да се срещнете. Не отказвайте, човекът ще ви запознае с някого и ще ви сподели нестандартни идеи за своя бизнес. Едва ли ще можете да се възползвате от тях, но новият контакт със сигурност ще ви заинтригува.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари