IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 август

11 август 2018 07 01

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време и се постарайте много подробно да обмислите целите си преди да ги споделите и да потърсите съучастници. Помислете какви въпроси биха задали партньорите ви и намерете отговорите, за да не ви заварят неподготвени. Чак след това мислете за финансовото обезпечение.

Телец

Уж заниманията, които сте си набелязали за днес са лесни, обикновени и познати, а непрекъснато ще се натъквате на някакви дребни затруднения. Ако са от технически характер ще се справите, но ако са свързани с формални ограничения ще е трудно. Може да се наложи да потърсите консултация с юрист.

Близнаци

Имате нужда от пълноценна почивка, съчетана с интелектуални, спортни или други предпочитани от вас занимания. Помислете също така за подходяща компания, проявете инициатива и поканете предпочитаните от вас личности на импровизирано развлечение. Те ще са доволни от емоциите, а вие от находчивостта си.

Рак

Нови занимания предстоят днес. Ще се наложи да се справите с нещо непознато и ще го направите, ако прецените реално силите и възможностите си. Не залитайте от една крайност в друга и не се преуморявайте.

Лъв

Настроението на любимия човек ще е мрачно. Опитайте се деликатно да разберете какво се случва и не се противопоставяйте, ако намекне, че вината донякъде е във вас. Потърсете начин да успокоите обстановката. След това ще стане ясна и същинската причина за проблема.

Дева

Силното ви оръжие днес е чувството за хумор. Не си разваляйте настроението заради несъществени дреболии, лошото време, капризите на близките, спукана гума. Ако видите, че нищо не се получава според очакванията ви, значи е по-добре да промените програмата.

Везни

Стара романтична връзка отново ще нахлуе в живота ви. Не се изкушавайте да я подновите. Припомнете си раздялата и сравнете с чувствата си към момента. Това ще отрезви мисълта ви и ще ви подскаже правилното решение.

Скорпион

Ще преживеете незабравими мигове, ако преодолеете рутината. От вас зависи да направите каквото искате и да си осигурите положителни емоции. Не мислете само за себе си, а и за хората, чиято компания предпочитате. Не подминавайте идеите им със снизходителна усмивка, а се възползвайте от тях.

Стрелец

Следвайте интуицията си при избор на занимание за свободното време днес. Може би от доста време ви се иска да се захванете с нещо непознато? Значи е време да експериментирате. Резултатът, какъвто и да е, ще е повод за добро настроение.

Козирог

Новините, свързани с професионалните занимания или личния бизнес ще са окуражаващи. Може да не напреднете бързо, но ще научите подробности, които след време ще са ви полезни. Дайте възможност на любимия човек да взима решенията си самостоятелно. Натрапчивата намеса ще навреди на отношенията ви.

Водолей

Вярвайте във възможностите си и не се подвеждайте по предложения за нов бизнес с добри печалби. Анализирайте влияещите фактори подробно. Не е желателно да правите дългосрочни инвестиции.

Риби

За предпочитане е да не тръгвате на дълъг път. Проявете готовност да обсъдите текущите битови въпроси с близките и не залагайте само на собствените си предложения. Комбинирайте най-доброто от всички идеи и ще се справите с много по-малко разходи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари