IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 август

13 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ще постигнете всяка поставена цел. Деловите партньори ще се съобразяват изцяло с препоръките и предложенията ви. Личните отношения ще са малко хладни заради прекалено високото ви самочувствие. Не злоупотребявайте с търпението на близките си.

Телец

Не се опитвайте да „прескачате сянката си“. Съчетавайте своите желания с тези на любимия човек и ще избегнете досадни разправии. Съобразявайте се с финансовото си състояние планирайки дълготрайни покупки.

Близнаци

Бъдете готови за изненади и не се оплаквайте от несполуките. Каквото и да се случи ще сте в състояние да се справите, ако мислите бързо и реагирате подходящо. Не забравяйте да се отблагодарите по подходящ начин за получената помощ.

Рак

Влагайте творчество в работата си и тя ще ви достави истинско удоволствие. Следвайте вдъхновението си и ще получите добър приход от получения резултат. Единствените ви проблеми днес може да са свързани със засечки по комуникационната техника, но няма да е за дълго.

Лъв

Не се увличайте по съмнителни сделки, не подписвайте дългосрочни споразумения и се въздържайте от авантюри в каквато и да било област. Настроението ви е неустойчиво, а събитията на моменти ще са противоречиви. Не е желателно да пътувате. Намалете контактите.

Дева

Плановете ви са твърде амбициозни и не до край обезпечени. Ще ви трябва доста време, за да реализирате всичките си планове, така че си дайте по-реални срокове. Ако получите допълнителни финансови постъпления използвайте ги за да разплатите задълженията си.

Везни

Въздържайте се от прекалена инициатива на работното място. Старанието ви може да бъде преценено неправилно и всички да започнат да ви гледат на криво. Действайте с равномерен ритъм, а вечерта си организирайте скромно парти с приятели.

Скорпион

Доста натоварен и доста нервен ден. Често ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. По-добре ги редувайте през кратки интервали за да намалите възможността за грешки. Отделете време за спорт, разходка или друго освежаващо физическо занимание.

Стрелец

Разходите ви ще са повече от обичайните и грижите с член от семейството, също. Заредете се с търпение, защото може да се наложи известно време да чакате по опашки или да преодолявате разни спънки. Няма как да въздействате на събитията, а само да се съобразявате с тях, така че няма смисъл да се изнервяте.

Козирог

Дистанцирайте се своевременно от инициативи със съмнителен ефект. Преценете дали е подходящо да приемате покана за публична дискусия по актуални въпроси, за които все още няма ясна концепция. Ценете си времето, защото както знаете, то е пари.

Водолей

Не си позволявайте скъпи покупки. Скоро ще са ви необходими допълнителни средства за стартиране на нова идея. Имате нужда от време за себе си, осигурете си го и се отдайте на любимите занимания. Ще ви хрумне как да получите печалба от хобито си.

Риби

Проявете максимална концентрация и подхождайте към заниманията си отговорно. Не обещавайте помощ, ако не сте свършили собствената си работа. Отделяйки време за чужди задачи може да претърпите финансови загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари