IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С чувство за вина или без свян: Как изневеряват различните зодии?

19 август 2018 14 15

За някои това е начин на живот, други държат на постоянните си партньори

снимка: Pexel

снимка: Pexel

Често хората се вричат във вярност, но и още по-често осъзнават, че моногамията не е за всеки. Някои го правят със стил и неусетно за партньорите си. Други пък не се стараят да скрият "прегрешенията" си. Вижте стила на представителите на различните зодиакални знаци в зависимост от това дали тайно  разнообразяват интимния си живот с друг партньор или го правят без никакъв свян.

Овен

Представителите на този знак нямат никакъв проблем да изневеряват. За тях тази стъпка е съвсем нормална, даже рутинна. И да се оплаква партньора им, нищо няма да се промени. Ако остане при него – чудесно. Ако не, ще го сметне за глупак. Къде ще се намери толкова подходяща половинка...

Телец

Телците изобщо не държат да правят излишни усилия и промени, що се отнася до партньора им. Защо им е да се напрягат и да спят с когото и да било, ако си имат постоянен партньор? Те изневеряват само, ако се влюбят, но не могат да напуснат постоянната си половинка.

Близнаци

Изневеряват спокойно и дори непринудено. При това забравят за стореното след пет минути. И какво от това? Просто се развличах. Те не се безпокоят от случилото се, може да разкажат дори и на приятели.

Рак

Представителите на този зодиакален знак подхождат към изневярата целеустремено и отговорно, както правят и всичко останало. Не, че искат да го правят, но суровият живот ги принуждава. Те търсят партньора, който ще им даде увереност. Но на подобен подвиг може би са способни само те.

Лъв

Изглежда лъвовете непрекъснато трябва да се заглеждат по чужди тела, само за да докажат своята значимост. Но всъщност този факт не е самата истина, тъй като ако представителите на този знак имат постоянен партньор, когото обичат – друго не им е необходимо. Ухажванията, ресторантите, подаръците – тези усилия не са присъщи за царя.

Дева

Слуховете са, че девите носят най-съкровено и отговорно семейните ценности. Всъщност, ако те решат да слагат рога на партньора си, то той едва ли ще разбере. Всъщност има един начин, ако девата сама реши да го направи.

Везни

Спестявате критики към характера му. Не го карате да се оправдава, живеете, както и той иска. Така представителите на този знак ще се пристрастят към вас и няма да търсят нищо друго. Ако не ви допада начина му на живот, обаче - вратата е там.

Скорпион

Важна информация за скорпионите: Те не се променят. Това просто не влиза в плановете им. Отнасят се към любовта и брака сериозно, но също така се влюбват няколко пъти в годината, така че уловът все още чака.

Стрелец

Изневерява с удоволствие. Възприема това като шанс да срещне още някой, дори и не мисли да го запомни. Даже не се бори да се крие: кога, с кого и колко често – всичко е възможно до следващата среща.

Козирог

Не вижда в изневярата криминално деяние. Затова и често може да прибягва до нея. Аргументът му е: „И какво толкова?" За представителите на този знак всичко изглежда логично – ето, тук има мъж-жена, това е любов. Времето ще покаже дали е нещо по-сериозно.

Водолей

Водолеят твърде дълго може да търпи недобро отношение към себе си и в един момент просто да промени коренно живота си. После подсъзнателно се надява, че ако просто е изневерил, нещата са щели да се решат от само себе си. Но дали?

Риби

Изневеряват ефектно и изобретателно. И не биха си признали, дори да ги заварите в леглото с друг. Знаят хиляди начини ловко да се измъкват и също така да не чувстват вина за стореното. Все пак не са единствените, които го правят, нали така?

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари