IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо трябва да ви е яд, че сте зодията, която сте?

14 август 2018 14 20

Ще разберете, че изобщо не сте специални!

Снимка:istockphoto.com

Снимка:istockphoto.com

Всеки от нас (който си пада по астрологията) обича да чете за предимствата на своя зодиакален знак и вътрешно да се ласкае, смятайки че ги притежава всичките. Рядко обаче, се замисляме за негативните характеристики на зодията си или ако някой ни подсети за тях, ние категорично ги отхвърляме като наши собствени черти.

Ако имате чувство за хумор и търпите градивна критика, вижте защо не трябва да се гордеете или радвате, че сте зодията, която сте:

Овен

Ако сте чували някога термина "здрав разум", то той не описва вас. Вие не можете да владеете, нито темперамента си, нито емоциите си, нито амбициите си. Трудно провеждате нормален разговор (без викове и крясъци) с човек, който не е на вашето мнение. Затова хората ви смятат за груби, арогантни и недодялани. Освен това сте твърде конкурентни  – всичко в живота ви е някакво състезание, чак се самозабравяте!

Телец

Обичате да се преструвате на готини, могъщи, специални и недостъпни, но всъщност сте параноични, егоистични и скучни. Ако все още не сте станали родители, спрете да се държите като такива с другите хора! Престанете да се опитвате да командвате всичките си приятели, познати и близки! Освен това не забравяйте, че според всички астролози на света, вие сте най-мързеливият и най-лакомият знак в зодиака.

Близнаци

Фалшиви и повърхностни - това сте вие. Никой никога не може да бъде сигурен, нито в думите ви, нито в позицията ви. Освен това сте най-големите манипулатори в зодиака. Все се борите за одобрението на хората и заради това сте склонни да овъртате и да мамите. Нямате самоличност, нямате дълбочина… Вълнуват ви повече бляскавите партита, отколкото важните неща в живота. Изобщо не можете да си подредите приоритетите правилно.

Рак

Всичко при вас е една голяма мелодрама. Обичате да хленчите и да се оплаквате за всичко в живота си. Дори когато нещо не е тъжно, вие по някаква причина пак карате хората да ви утешават, просто защото имате нужда от внимание. Често се държите като отшелник, който е отишъл в изгнание по свое собствено желание. Другите ви любими роли са на отчаяна съпруга, на майка от типа „квачка” и на нечий ангел хранител – тоест досадни сте!

Лъв

Вие сте като мащехата на Снежанка, която все се оглежда във вълшебното огледало и чака потвърджение, че е най-красива на земята. Предната камера на iPhone буквално е изобретена за вас. Някак си ставате основна тема във всеки един разговор, който провеждате. Човек не може да сподели нищо за себе си, защото вие по някакъв начин пак насочвате разговора към личността си. Направо сте обсебени от себе си. Вие сте си героя във своя си живот.

Дева

Вие сте всезнайковци, които обичат да си бъркат носа в чуждата работа. Вие сте като онези деца, които на дълъг път през 5 минути питат родителите си "Стигнахме ли вече?”. Непрекъснато се нуждаете от план и ако нямате такъв, не правите абсолютно нищо. Вие нямате представа как да се наслаждавате на живота. Държите се цял живот като неудовлетворена, досадна и консервативна стара мома.

Везни

Всичко, което искате, е одобрение. Facebook и Instagram са измислени за вас. Там се фукате с приказния си живот, който реално не е чак толкова за завиждане. Склонни сте да криете скучната си работа, ниските си доходи, малкото си жилище, баналното си ежедневие и т.н. Вие сте супер плитки и скандално осъдителни. Съдите за хората по тяхната фасада. Можете да се присмивате на човек за липсата му на стил, но така и да не забележите интелекта и класата му.

Скорпион

Вие сте като бомба със закъснител. Всичките ви близки имат лек страх от вас, защото никой не знае кога точно ще избухнете отново. Ревнувате всички хора в живота си – гаджета, приятели, колеги, роднини. Готови сте да съсипете живота на човек, когото не харесвате, просто за забавление. Вие искате да контролирате хората, сякаш са кукли на конци. Освен това имате натрапчиво. смущаващо излъчване, направо сте енергиен вампир.

Стрелец

Пука ли ви изобщо за нещо в живота ви? И кога изобщо си поемате дъх, като въобще не спирате да говорите? Все се опитвате да прекъснете историята на някого, за да разкажете своята. Нямате идея какво значи понятието "социални умения". Нетактични сте, смеете се шумно, шегите ви са дебелашки и груби… Може да обидите човек и дори и да не забележите. А ако някой ви направи забележка за това, вие буквално ще му кажете „не ме е грижа”.

Козирог

Вие критикувате всичко и всички. Само чакате удобен момент, за да коригирате някого, акцентирайки върху грешката му. Може би сте прекалено образовани в някаква сфера и какво от това? Освен това сте твърде буквални и не знаете какво е шега, а и от партита и забавления си нямате никакво понятие. Хората не случайно ви възприемат за темерути. Освен това сте твърде страхливи и предвидими – в живота ви няма риск, няма спонтанност.

Водолей

Вие 100 % водите таен, паралелен живот. Вероятно имате втора работа, може би се подвизавате под псевдоним, да не говорим за другите опции… Освен това нямате понятие какво е това „емоция”. Вие сте известни с това, че действате само по интерес. Сприятелявате се с хора, от които можете да имате полза, жените се по сметка и т.н. Ако ви се налага, по някаква причина, да прикриете убийство, измама, лъжа и/или кражба, нулев е проблемът за вас да го направите. Вие сте готови да преминете някои морални граници!

Риби

Вероятно не трябва да четете това, защото няма да го преживеете, без да се обидите. Вие сте докачливи, несигурни, деликатни и твърде раними. Все на вас се случва да преживеете най- тежката раздяла, най-внезапното уволнение, най-лошото премеждие…. Рибите все се чувстват отхвърлени, не достатъчно харесвани, не достатъчно уважавани, недоразбрани, необичани и т.н. Обикновено животът им не е чак толкова лош, ама хайде иди им го обясни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Милена ( преди 5 години )
.... ( преди 5 години )
Щерю ( преди 5 години )
- Каква Зодия сте?- Зодия Светец...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар