IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 август

14 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Не е изключено да получите усещане за де-жа-вю. Събитията както в професионалния, така и в личния ви живот ще са нещо като повторение на предишни преживявания. Не е чак толкова лошо, защото ще можете да избегнете стари грешки.

Телец

Не отлагайте заниманията, които са ви неприятни. Намалете контактите и си осигурете спокойна обстановка до колкото зависи от вас. Бъдете особено внимателни, ако работите с нова техника.

Близнаци

Чаровни сте и енергетиката ви е стабилна. Ако не позволявате на околните непрекъснато да ви отвличат вниманието бихте могли да напреднете без чужда помощ. Обмисляйте изказванията, за да не навредите на имиджа си.

Рак

Ще получите приходи от дейност, реализирана преди време, от която вече не очаквате дивиденти. Любимият човек може да ви предложи съвместно забавление. Не отказвайте, имате нужда от малко романтика.

Лъв

Малък приход ще стабилизира финансовото ви състояние. Не е изключено да ви предложат и участие в някакъв временен проект, който ще ви осигури допълнителни доходи. Съобразете решението със здравословния си статус.

Дева

Изграждайте си ясна концепция за всички спорни въпроси. Ако нямате свой вариант придържайте се към чуждите предложение, но в рамките на познанията си. За осъществяването на някои цели ще ви е необходима финансова подкрепа.

Везни

Ще получите доста атрактивни предложения за сделки, но не сте сигурни нито в себе си, нито в крайния резултат и най-вероятно няма да вземете окончателно решение. Леко инертни сте днес. Действайте така, че участието ви да се забелязва, за да не ви обвинят в мързел. 

Скорпион

Ще направите, каквото сте си намислили, но с повече усилия от обикновено. Резултатите ще ви зарадват, обаче не прекалявайте с ентусиазма и с хвалбите. Рано е да се правят прогнози.

Стрелец

Обстановката около вас ще е напрегната и липсата на хармония във взаимоотношенията ще ви изтощи. Правете само онова, което е по силите ви. Дайте възможност на любимия човек вечерта да ви направи някаква приятна изненада. 

Козирог

Ориентирайте се към занимания с интелектуален характер. Колкото и да се мъчите с физическите задачи до никъде няма да стигнете. Няма да получите очакваните финансови постъпления, така че не се престаравайте излишно.

Водолей

Не разчитайте само на натрупания опит, отделете време и за повишаване на познанията си. Днес може изцяло да разчитате на оригиналния си начин на мислене. Няма да ви подведе.

Риби

Настроението ви преди обед може да е доста минорно. Не си внушавайте повече проблеми, отколкото всъщност се налага да преодолеете. Личните отношения ще са спокойни и ще възстановят самоувереността ви. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари