IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трансджендър, иска да е като Ким. Похарчи 15 хиляди паунда за визия!

18 август 2018 06 00

Кайра Кели избрала името си да е със същите инициали като на звездата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Британски тийнейджър започна хормонална терапия за смяна на пола, за да прилича на своя кумир – риалити звездата Ким Кардашян, предава The Mirror.

Преди две години младежът, чието име е Тайлър и е от град Мидълзбро, се върнал от лятна ваканция в училище в образа на момиче и поискал да го наричат Кайра Кели.

От тогава трансджендърът е изхарчил 14 700 лири за козметични процедури, дрехи и козметика и сега се чувства „пълноценно момиче“.

Тя признава, че винаги е искала да дружи само с момичета и много им завиждала за тяхната външност, а сега се счита за една от тях.

В следващите две години Кели планира да си направи операция за смяна на пола, а сега е започнала подготвителен курс с хормонална терапия. От таблетките вече има пищни гърди и започва да изчезва окосмяването по лицето й.

Първоначално родителите й били против за тази рязка промяна в поведението на сина им, но съседите и неговите съученици се отнасяли с внимание и разбиране.

Кели си пуснала дълга коса, увеличила си обема на устните. Редовно си купува козметика и дизайнерски дрехи, за да заприлича на Ким Кардашян.  Тя разказва още пред изданието, че си измислила име, което да е със същите инициали като на звездата.

Също така Кели признава, че вече е започнала да се среща с младежи, с които се запознала в социалните мрежи. Тя отбелязва, че те знаят миналото й, но това не променя отношението им към нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Жи ( преди 5 години )
Чувствата им са взаимни- и Ким Чен Ун иска да е като него,но не може да го демонстрира пред всички.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар