IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко по 2: Сватба на еднояйчни близнаци се прочу в мрежата

19 август 2018 09 30

Те мислят еднакво

Източник: Jeremy Salyers/Facebook

Източник: Jeremy Salyers/Facebook

Сватба на две двойки еднояйчници близнаци се прочу в мрежата. Въпреки че сключиха брак преди близо седмица, сестрите Британи и Бриана и братята Дийн Джош и Джеръми Салиерс, продължават да дават интервюта пред медиите. Причината е тяхната необикновена церемония в Туинсбург, Охайо, която определено ще се помни дълго. 

Момичетата, които са неразделни, си дали обещание като малки, че ще се омъжат само за еднояйчни близнаци. И мечтата им се сбъднала. На 2 февруари двете получи най-романтичното предложение за брак - двойно.

За да бъде още по-вълнуващ ден за двете двойки, те избрали да си кажат "да" и се обвържат завинаги на Фестивала на близнаците в Туинсбург. Измислили си и сватбен девиз "Twice Upon a Time", а двама министър-председатели, които разбира се са близнаци, се съгласили да водят церемонията. 

"Знаехме, че шансовете да срещнем еднояйчни близнаци и двете да се влюбим, са невероятно оскъдни. Но звездите се подредиха така, че сбъднаха мечтата ни. Омъжих се за този, за който мечтаех. В същото време се обърнах настрани и виждах как моята близначка, моето точно копие държи за ръка мъжа на мечтите си“, коментира Британи. 

Четиримата се срещнали за първи път на Фестивала на близнаците през 2017 г. и искрата бързо пламнала. "Може би ако не бяха намерили подходящите близнаци, с които да си паснат и на емоционално ниво, никога нямаше да се оженят“, казва Бретан. По думите му, много хора не могат да разберат, че близнаците имат много силна връзка помежду си. 

Двете двойки вече имат уникални снимки за спомен от тяхната сватба – с още много еднояйчни близнаци от мъжки и женски пол, облечени с едни и същи дрехи. Четиримата смятат да живеят в една къща и отглеждат децата си заедно. 

Още снимки от тяхната сватба може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари