IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии мислят най-оптимистично за връзките?

15 август 2018 14 40

Ето три предложения

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Имате ли приятел, който независимо проблемните си връзки и лошите моменти, които е преживял, не спира да вярва в истинската любов? Ако отговорът е да, може би той е малкото зодиакални знаци, които винаги са оптимисти когато става въпрос за отношенията. 

Всеки поне един път в живота е завиждал на хората, чийто връзка се проваля, но те успяват да се отърсят от миналото и да продължат живота си. Дори и да им разбият сърцето, тези личности са изградени така, че лесно забравят за станалото и гледат положително на ситуацията. Може би трябва и да си малко непукист в такива случаи. 

Ето три зодии, които успяват винаги да са оптимисти за любовта и взаимоотношенията:

Овен (21 март - 19 април)

Знакът се управлява от планетата Марс, която прави овните както агресивни, така и страстно отдадени на партньора. Те не обичат лошите взаимоотношения и дори и нещата да станат зле, винаги вярват, че връзката ще се промени към по-добро. Хората с този знак излъчват увереност и другите могат да им се доверят за съвет, свързани с проблеми в семейството.


Везни (23 септември- 22 октомври)

Естественият идеализъм на везните носи оптимизъм. Те изпитват истинска любов и уважение към другите. Дори и невярата на любимия не може да ги съкруши да вярват в истинската любов. Когато започват връзка, те не се страхуват от проблемите и битовизмите в отношенията, а мислят как да я превърнат в едно вълнуващо преживяване. 

Риби (19 февруари – 20 март) 

Те за известни като крайни романтици, които са оптимисти, за да поддържат своето виждане за идеалната връзка. Рибите имат склонност да виждат света през розови очила, те са любезни с половинката и много състрадателни. Понякога са конфликтни и искат да става на тяхното, но като цяло са безкористни и откровени с партньора. Дори и да има спречкване, те гледат на него от по-светлата страна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
az su6to sum optimist i iskam silnata mi liubov s mujut na me4tite i jivota mi da se slu4i krasiva , jiva , i za dvama ni 6tastliva. govoria bez tulkuvania
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар