IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 август

15 август 2018 05 30

Вижте какво ви вещаят звездите

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Контролирайте емоциите си. Невъздържано изказване или остра критика към близък или колега ще предизвика големи неприятности. Усещате вътрешно неудовлетворение, настроението ви е нестабилно и е по-добре да ограничите контактите.

Телец

Не споделяйте намеренията си и не обсъждайте финансовото си състояние. Днес може да се опитат да ви въвлекат в спекулативна сделка. Внимавайте какви документи подписвате. Вслушвайте се в изказванията на събеседниците си.

Близнаци 

Не се учудвайте, ако конфликтните ситуации изникват една след друга. Те няма да са пряко свързани с вас и е по-добре да се въздържате от участие. Не се опитвайте да изяснявате отношения или недоразумения, няма да ви разберат.

Рак

Случайно събитие или новина ще ви трогне и ще предизвика състраданието ви. Вероятно ще получите съобщение от по-възрастни роднини, които имат нужда от помощ. Възможни са проблеми на работното място, не допускайте да ви изместят от завоюваните позиции.

Лъв

Подгответе се за приятни изненади и интересно запознанство. Не се изнервяйте, ако колегите или семейството ви критикуват, не бързайте да отговаряте на нападките им, помислете дали наистина нямат право.

Дева

Приемайте спокойно събитията и анализирайте причините за неуспехите. Ще ги преодолеете, но ви трябват търпение и старание. Вечерта е възможно да ви спретнат семеен скандал или родителите да ви съобщят неприятна новина.

Везни 
Трудно ви е да се съсредоточите и ако имате възможност е по-добре да се занимавате само с неща, които са ви приятни. Днес излъчвате неустоим чар и сте в състояние да завъртите главата на когото си искате.

Скорпион

Ще ви съобщят неочаквани новини и далеч не само добри. Отношенията в семейството може доста да се изнервят. По-добре е да отложите набелязаните пътувания и да избягвате контактите с непознати.

Стрелец

Ако сте започнали сделка с недвижимо имущество днес успешно ще я завършите. Очакват ви приятни изненади, свързани с професионалното ви развитие. Ще реализирате лични постижения.

Козирог

Ще се справите със стар проблем и ще затвърдите позициите си. Несправедливост, допусната спрямо ваш близък ще ви ядоса много. Реагирайте искрено, но без излишни емоции, ще успеете да уредите проблема. Може да претърпите загуби от несполучлива търговска операция.

Водолей

Помислете за близките си – те имат нужда от вашата помощ и внимание. Не се задълбочавайте само в собствените си задачи, отделете им време. Имате нужда от разходка сред природата, за да се справите с умората и напрежението.

Риби

Вероятно ще направите изгодна покупка или ще ви подарят нещо, за което отдавна мечтаете. Не приемайте привидно атрактивни оферти, ще бъдат по-скоро губещи.








Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари