IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-важното, което трябва да знаете за зодията си

16 август 2018 15 20

Дори и да не вярвате в астрологията

Снимка:Istockphoto

Снимка:Istockphoto

Ако сте практичен човек, който вярва само във видимите неща, може и да не съгласни, че планетите влияят на живота ви. Има обаче някои неща, които е добре да знаете за своя зодиакален знак, дори да не вярвате в астрологията.

Всеки човек има свободна воля и нищо във Вселената не може да предвиди резултата от действията му. Все пак, ако знаете повече за зодията си, това може да ви помогне или да ви улесни в даден момент от живота ви, показвайки ви някаква светлинка в тунела.

А ето и какво е важно да знаете за своята зодия:

Овен: Той иска прошка, а не разрешение

Хората, родени под този знак знаят какво искат и как да го получат. Те са лидери с приключенски дух и огнен темперамент. Те са страстни любовници и добри приятели. Те са супер активни и се движат бързо и агресивно през живота. Понякога скоростта им е твърде висока и им навлича неприятности и беди. Дори тогава обаче те не са склонни да искат разрешение, защото знаят, че накрая всичко ще им бъде простено.

Телец: Той постига щастието с търпение

Ако познавате човек, който да умее да печели всяко състезание и то сякаш случайно, то това е човек от зодия Телец. Тези хора привличат щастието с упорството си и със своята настойчивост. Те обичат да се отдават на лукса, но някак си винаги намират начин да уредят разходите си, направени по време на пътуването им до Хаваи. Телците са лоялни и отговорни. Те са чувствени, успешни, разумни и доста балансирани като темперамент.

Близнаци: Те са с няколко хода пред вас

Двойността на хората от зодия Близнаци им позволява да вникват в личностите на повечето хора и именно така те могат да разпознаят фалшивия или лош човек от разстояние. Нещо повече, те не се притесняват да общуват с такива хора. Дори намират начин да ги манипулират, за да получат това, което искат от тях. Те са доста умели комуникатори. Казано с други думи, човек от зодия Близнаци може да ви подведе, но вие него – никога, защото той е с няколко хода пред вас.

Рак: Той знае как да обича

Хората от зодия Рак са онези, които се влюбват на първата среща. Те обичат да бъдат влюбени, да бъдат във връзка, да обгрижват близките си. Представителите на тази зодия са готови да защитават любимите си хора на всяка цена. Проблемът е, че те твърде много демонстрират тази своя привързаност и това често не се приема добре от отсрещната страна. Именно за това хората от зодия Рак най-често страдат от разбито сърце.

Лъв: Готов е да защитава близките си на всяка цена

Макар да е известно, че хората от зодия Лъв държат да са център на вниманието, все пак те са и много лоялни. Те са готови да подкрепят близките си, които имат нужда от тях, на всяка цена. Няма човек от зодия Лъв, който да не е готов да се изправи срещу несправедливостта, без значение колко може да му струва това. Освен това тези хора са огнени и харизматични. Няма  никакво съмнение, че за Лъвовете всяка борба, която е оправдана, си заслужава усилията.


Дева: Тя знае отговорите на всички въпроси

Хората от зодия Дева винаги смятат, че тяхната гледна точка е най-правилната. Така че няма смисъл да спорите с тях. Техният стремеж към съвършенство е пословичен. Те са маниаци и на тема „контрол над ситуацията”. Като се има предвид всичко казано дотук, трябва да добавим, че те са майстори на решаването на проблеми и винаги знаят правилният изход. По време на криза - намерете си Дева в екипа и ще оцелеете.

Везни: Нерешителни, но естети

Когато някой, роден под зодия Везни, знае какво иска, той няма да има проблем да ви го каже. Лошото е, че тези хора рядко са наясно какво точно искат, а освен това са и доста нерешителни. Везните винаги искат да усещат някакъв баланс в живота си, което ги кара безкрайно да претеглят плюсовете и минусите на всяко едно свое решение. Това често пречи на отношенията им с другите хора, особено с по-инициативните личности. Трябва обаче да им се признае, че са естетите на зодиака!

Скорпион: Магнетичен и тайнствен

Ако някога сте били тайно привлечени от друг човек, без очевидна причина, този човек най-вероятно е бил Скорпион. Хората от тази зодия имат невидим магнетизъм. Те също така са доста интригуващи като поведение. Те са страстни, тайнствени и чувствени, но и много отмъстителни – имайте го предвид. Сгафите ли в отношенията си с такъв човек, цял живот ще си плащате по един или друг начин.

Стрелец: Живее за мига

Родени под този знак имат дарбата да живеят за момента. Стрелците нямат носталгия по  миналото и не се интересуват от бъдещето. Те са спонтанни и винаги готови за нова доза приключения. Тяхната импулсивност, обаче често може да навреди на живота им. На повечето хора им е трудно да следват представителя на Стрелец, именно защото той не им вдъхва сигурност и стабилност.

Козирог: Той е най-добрият във всичко

Нали познавате онзи тип хора, които влизат да учат за лекари или за юристи и докато другите студенти купонясват по цяла нощ, те си лягат навреме и накрая завършват с най-висок успех. Тези хора са Козирози. Те знаят как да постигнат успеха в живота си почти винаги. Те просто гледат да са най-добри във всичко, което преследват. Макар на пръв поглед да изглежда, че постигат всичко без особени усилия, всъщност те наистина се трудят много и то упорито.

Водолей: Той винаги казва истината

Ако не искате да чуете искреното мнение за вашия грим, тоалет, вярвания, ценности, избори в живота и т.н. не питайте Водолей. Той ще ви каже точно какво мисли и думите му може и да не ви допаднат, а ще са самата истина. Представителите на тази зодия имат способността да виждат неща, които другите хора дори не могат да осъзнаят и/или разберат. Те могат да управляват света, стига да имат в екипа си инициативен Овен и оправна Дева.

Риби: Гъвкави, но с неспокоен ум  

Докато Стрелците живеят тук и сега, Рибите се притесняват за бъдещето, макар да умеят да плуват във всякавки води. Те са емоционални и интуитивни, но прекарват твърде много време, премисляйки всеки малък детайл. Те просто не могат да се наслаждават на спокойствието, защото имат нужда от проблеми в живота си (когато нямат – сами си ги създават). Те могат да четат мислите на хората, подобно на Близнаците, но рядко се възползват от това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари