IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2018 05 40

Какво вещаят звездите за четвъртък

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Не започвайте нови проекти днес. Концентрирайте вниманието си върху личните и семейни проблеми и се опитайте реално да оцените поведението на околните и да реагирате спокойно. Така ще избегнете поредица конфузни ситуации.

Телец

Настроението ви е твърде променливо и нестабилно, раздразнителни сте и в състояние да създадете конфликт от дреболия. По-добре е да се усамотите и успокоите, така или иначе трудно ще реализирате днешните си планове.

Близнаци

Някакво събитие или новина ще ви върне към миналото. Ще ви трябва малко време, за да преоцените свои стари думи и действия. Трябва да намерите разумен компромис между желанията и възможностите си, за да стабилизирате финансовото положение.

Рак

Обзема ви необяснимо безпокойство и усещане за опасност. Не се занимавайте с финансови въпроси и не се увличайте в пазаруване. Малко предпазливост не е излишна, може да се опитат да ви ограбят.

Лъв

Не се занимавайте с дреболии и не се изнервяйте от хорската глупост. Съсредоточете се в най-важните си задачи и се опитайте да завършите започнатото. Ще реализирате крачка напред в много перспективен колективен проект.

Дева

Успешен ден. Днес ще преодолеете неприятност или недоразумение с близък, с когото сте влошили отношенията си. Или ще ви дойдат гости, или ще ви поканят на гости, където ще се почувствате много ведро и оптимистично.

Везни

Отдайте се на развлечения и веселба! Дори ако ви затрупат със задачи пак се опитайте да намерите пролука за забавление и усмивка или да превърнете дефектите в ефекти. Доброто настроение и чувството за хумор ще ви помогнат да се справите с всички неприятности.

Скорпион

Много лесно ще усвоите нова информация и ще я използувате по предназначение. Ако работата ви е свързана с пътуване, то днес ще получите неочаквано добри постъпления.

Стрелец

Денят може да започне със семеен конфликт или неприятна новина. Не се заяждайте, не избухвайте и не обвинявайте близките за собствените си неуспехи. Избягвайте излишните контакти и разговори.

Козирог

Енергийното ви ниво е високо, но ви е трудно да се съсредоточите и да канализирате усилията си. Желанието непрекъснато да се доказвате и стремежа да се взирате в дребни детайли ще предизвика конфликт си близките ви.

Водолей

Някаква изненадваща новина може коренно да промени не само намеренията, но и начина ви на живот. Отношението ви към близките е доста несправедливо и ще даде повод за разправии.

Риби

Склонни сте да се самозалъгвате и да надценявате възможностите и постиженията си. Ще видите познати неща от друга гледна точка. Това ще ви помогне да преодолеете стара вражда.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари