IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 август

17 август 2018 05 40

Ето какво вещаят звездите за петък

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ще постигнете каквото сте намислили без много усилия. Може да се наложи да общувате с човек, когото избягвате или принципно не ви е симпатичен. Усмивката ще ви спести неприятности. Избягвайте резките изказвания.

Телец

Ще довършите не само текущите, но и някои задачи, които сте изоставили преди доста време. Някой безкористно ще ви помогне, не забравяйте да се отблагодарите по подходящ начин. Не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления.

Близнаци

Ориентирайте се към екипна работа, с част от задачите ще се справите трудно, ако действате самостоятелно. Колегите може да имат претенции към качеството на работата ви не оспорвайте, а уточнете изискванията. Някой от тях ще се опита да промени деловите отношения към по-лични, преценете ефекта в перспектива преди да се впуснете в любовна авантюра.

Рак

Бъдете наблюдателни и предпазливи на работното място. Някой ще се опита да „ви скрои шапка“. Не се поддавайте на провокации. Личните отношения зависят изцяло от умението ви да сте тактични и да поднасяте приятни изненади.

Лъв

Въздържайте се от каквито и да било допълнителни и ненужни разходи. Изразявайте мнението си ясно и разбираемо, не очаквайте от околните да гадаят мислите ви. Придържайте се към принципите си, ако искате да постигнете набелязаните цели самостоятелно.

Дева

Ще се наложи да пътувате по професионални задачи и не бива да отказвате. Всички уговорки ще завършат във ваша полза. Ще се удивите колко бързо и правилно ви разбират деловите партньори и за колко кратко време сте успели да постигнете целите си.

Везни

Професионалните контакти може да са малко досадни, защото всички ще се опитват да ви дават „полезни“ съвети и поведението им може да ви изнерви. Реагирайте мълчаливо и помислете дали не може да се възползвате от някои идеи. Не изливайте лошото си настроение върху любимия човек.

Скорпион

Най-добре ще ви се получат заниманията, изискващи въображение. За пореден път ще докажете, че с интелект и постоянство всичко се постига. Професионалните контакти ще са интензивни, опитът подсказан от колегите ще е изключително полезен за по-нататъшната ви работа.

Стрелец

Заемете се с уреждането на собствените си финанси преди обед. Ако имате изостанали задължения побързайте да ги уредите. Не се намесвайте в чужди занимания на работното място, ще си навлечете неприятности.

Козирог

Неприятно стечение на обстоятелствата като проблеми с трафика, повреда на техниката, битова авария или нещо подобно абсолютно основателно ще ви накара да побеснеете. Рядко ви се случва да си изпускате нервите, но този път може и до там да се стигне. Побързайте да се извините, ако усетите, че неволно сте засегнали нечие самочувствие.

Водолей

Не се опитвайте да реализирате всичките си замисли на момента. Колкото и да сте ентусиазирани все пак трябва да си дадете сметка и за ресурсите, с които разполагате. Ако направите нещо за чужда сметка ще се наложи дълго време да се реванширате.

Риби

Бъдете по-инициативни на работното място. Идеите ви ще получат одобрение и ще успеете да се справите с много задачи. Оптимистичното ви настроение ще се отрази положително и на личните отношения.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари