IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 признака, че вашият партньор вече не ви обича

17 август 2018 15 20

Обвинява ли ви за всичко?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Здравата връзка между двама души се гради с години, а може да бъде разрушена за секунди. Отношенията между партньорите няма как винаги да са идеални, все ще се намери нещо, което да разруши спокойствието на мъжа и жената, но те трябва да съумеят да се справят с трудностите и не обръщат внимание на незначителните неща. 

Ако се чудите дали може да разчитате на човека до вас, ако не знаете кога ще се прибере той и се съмнявате, че ви лъже, по-добре да поговорите с него и изясните до къде искате да стигнете заедно. 

Има няколко признака в поведението на партньора, по които може да познаете дали той все още ви обича и държи на вас. Те важат както за жени, така и за мъже. 

По-малко разговори

В началото гаджетата са неразделни. Те прекарват часове в разговори, но когато чувствата на единия охладнеят, той започва да се държи по-дръпнато. Ако половинката ви се прибере и си легне по-рано, започне да слуша музика или прави нещо друго, за да може да не общува с вас, то това е знак, че не ви обича. Причината за мълчанието може да е, че си има друг/друга, че ви се сърди или просто обмисля да се разделите, но не знае как да ви го каже. 

Разсеяност

Липсата на концентрация е знак, че гаджето ви мисли за някой друг или има нещо, което го тревожи за вашата връзка. 

Лични планове

Двойките ходят заедно на купони, партита, на различни събития или на почивка. Когато единият започне по-често да ходи на събирания с колеги или пък се обажда на другия, че има работна вечеря, най-вероятно той търси нови начини за забавление тъй като е отегчен от отношенията с вас. Ако все повече си стоите вкъщи и го чакате, а той си има свои планове, поговорете с него. 

Обвинения

Ако партньорът ви обвинява за всичко, когато нещо не е наред, това е знак, че не цени достатъчно вашето мнение и не се интересува от връзката ви. 

Никакви жестове

Жените са онези, които държат постоянно да им показват, че ги обичат. Макар да не искат да им подаряват скъпи подаръци, мъжете също имат своите очаквания. Ако не получавате обичайните прегръдка и целувка сутрин, листчета с послания на хладилника или други изненади, с които двойките показват любовта си, се замислете дали вашата половинка ви цени достатъчно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари