IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 август

18 август 2018 07 00

Ето какво ви вещаят звездите

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Положителни промени, свързани с финансовото ви състояние може да ви принудят да промените плановете си за днес. Оставете домакинските и битови задачи за по-късно. Професионалните занимания няма да ви затруднят. Постарайте се да избегнете личните конфликти.

Телец

Ще се натъкнете на различни затруднения в процеса на работа днес. Потърсете съдействие от близките си приятели. Добра идея е да обсъдите с тях случващото се и да приложите споделения опит.

Близнаци

Ще напреднете, но бавно. Не очаквайте големи печалби от краткосрочните си дейности. Ползата от тях ще е по-скоро в аспект стабилизация на авторитета и позициите ви.

Рак

Проявите на мнителност и съмнения няма да направят нищо друго, освен да навредят на отношенията с близките и да „обтегнат“ нервите ви. Защо се опитвате да правите нещата по „трудния“ начин вместо да изберете лесния? Не принуждавайте близките си да заменят своите принципи с вашите.

Лъв

Не трупайте задължения и не се опитвайте да постигнете целите си „на всяка цена“. Помнете, че каквато и помощ да получите ще се наложи един ден да се реванширате за услугата. Идеята за нова любовна авантюра не е най-доброто, с което можете да се захванете.

Дева

Въздържайте се от каквито и да било експерименти, които биха могли да предизвикат фатални грешки. Действайте само с познати методи на работа и при това с минимален финансов риск.

Везни

Не е подходящо да влагате средства в дългосрочни инвестиции днес, дори не и в скъпи покупки. Ще се окажат некачествени и ще се ядосвате. Опитайте се да преосмислите личните отношения. Вероятно ще установите, че от доста време тактиката ви е погрешна.

Скорпион

По-добре е, ако има възможност и не е предварително планирано, да се откажете от пътуване на далечна дестинация. В състояние сте да получите отлични резултати от днешната си работа, стига да проявите здрав разум по време на общуване.

Стрелец

Проявете самостоятелност, когато се занимавате със сложни проблеми. Можете да постигнете всичко, което ви се иска, ако не се подвеждате по чуждо мнение. Концентрирайте се върху най-важното.

Козирог

Разпределете времето си оптимално и, ако имате намерение да ходите някъде, направете си точен списък на вещите и предметите, които ще взимате със себе си. Не забравяйте портативната аптечка, ще ви е необходима. Проверете щателно автомобила и оборудването, съществуват предпоставки за авария.

Водолей

Комбинирайте интуицията с опита. Ще избегнете сериозни неприятности. Дистанцирайте се от непознати, които проявяват нездрав интерес към вас и бизнеса ви. Едва ли са си наумили да ви улеснят живота.

Риби 

Занимайте се първоначално с битовите и други дребни домашни въпроси. Ще попаднете в компания с непознати. Съобразявайте изказванията си, важно е какво впечатление ще направите. Не е изключено, по добро стечение на обстоятелствата, да си осигурите бъдещи делови партньори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари