IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 август

19 август 2018 07 06

Ето какво ви вещаят звездите

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Комичен инцидент с близките ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Не ги иронизирайте, помогнете им да оправят нещата. След това случката дълго време ще забавлява всички участници, защото ще се разминете без негативни последици.

Телец

Изненадващо посещение на стар приятел ще ви накара да се замислите за състоянието на старите си връзки. Ще си дадете сметка, че част от тях отдавна са изчерпали съдържанието си и е крайно време да ги прекратите. Направете го, но без излишна показност.

Близнаци

Колкото по-бързо се справите с домашните задачи, толкова повече време ще ви остане за развлечения, така че не се увличайте в телефонни разговори и телевизионни предавания, а действайте чевръсто. Ще има спорове и разправии между близките. Реагирайте и оправете нещата преди разговорите да са преминали в зоната на високите децибели.

Рак

Още със събуждането ви нещата може да тръгнат „наопаки“ и да станете раздразнителни. Близките едва ли ще проявят солидарност към лошото ви настроение, а опитите ви да развалите и тяхното най-вероятно ще ви постави в изолация. Приемете го като време за размисъл и възстановяване на равновесието.

Лъв

Изненадваща покана за приятелско парти ще ви постави пред не лекия избор: задължения или удоволствия? Като се има пред вид, че ежедневието ви е изпълнено със задължения може би е редно за известно време да се потопите в удоволствия. Ако приобщите и близките ще се отървете от чувството за вина.

Дева

Първоначалните ви планове вероятно са за един спокоен ден без много задачи и със свободно време за себе си? Леко ще се отклоните от тях, защото близък роднина ще ви помоли за среща и разговор. Нито срещата, нито разговорът ще са ви приятни, но е по-добре да не ги отлагате, така или иначе са неизбежни.

Везни

Настроението ви е романтично, а нечия дума или жест ще вдигне още повече градуса на емоциите. Проявете активност, ако не сте безразлични, но не излизайте извън рамките на добрия тон, ако вече сте обвързани.

Скорпион

Сговорчиви сте и дружелюбни и някой може да се опита да се възползва от услужливостта ви. Следвайте интуицията си. Колкото и искрено да ви изглежда поведението на събеседника някъде дълбоко са скрити уловки. Умението ви да разгадавате тайни ще се окаже изключително полезно.

Стрелец

Каквото и да се случи няма да успее да наруши душевното ви равновесие. Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да възприемете дори неприятностите с чувство за хумор. За щастие, сериозни проблеми няма да има, а за късмет ще научите важна информация свързана с личните ви отношения.

Козирог

Не оставайте у дома. Организирайте си кратко пътешествие сред природата, среща с приятели, развлечение на открито. Преживяванията ще ви тонизират, мотивират и усилят желанието ви да се занимавате с нещо ново.

Водолей


Дайте предимство на духовните си нужди. Игнорирайте рутинните задачи и използвайте времето, с което разполагате за усвояване на нови знания или повишаване на интелектуалното ниво. В процеса на тези занимания ще си отговорите на въпрос, свързан с любовните ви отношения.

Риби 


Податливи сте на влияние и е желателно да си подберете подходяща компания. Избягвайте контактите с хора, които ви занимават само и единствено с грижите и проблемите си. Вашите грижи са достатъчно, за да влагате емоции и в чуждите.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари