IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 август

20 август 2018 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Ориентирайте се към дейности, резултатът от които е дългосрочен. Създавайте стратегии, осигурявайте ресурси. Детайлите са важни, така че е желателно да ги обобщите и класифицирате.

Телец

Чаровни сте и енергетиката ви е стабилна. Ако не позволявате на околните непрекъснато да ви отвличат вниманието бихте могли да напреднете без чужда помощ. Обмисляйте изказванията, за да не навредите на имиджа си.

Близнаци

Колкото повече работа имате, колкото сте по-заети, толкова по-добре ще се справите. Комбинирайте умствена с физическа работа, за да не се разсейвате. Обърнете внимание на близките си, някой има нужда от съдействието или най-малкото от съчувствието ви.

Рак

Няма да разполагате дори с минутка свободно време. Непрекъснато ще ви ангажират с някакви уж „дребни“ задачки, които обаче ще се окажат не чак толкова елементарни. Независимо от всичко не отказвайте да свършите работа.

Лъв

Някаква случка или разговор ще ви върне към минали събития. Ще си спомните стари грешки или стари разправии. Не си струва да се задълбочавате твърде много в миналото, така или иначе няма да се върне.

Дева

Ще се натъкнете на някакво затруднение днес, но и ще се сетите кой би могъл да ви помогне. Ще е малко трудно да измислите убедителен повод за среща или обаждане. Помислете още веднъж дали не храните прекалено големи надежди относно човека и какво би се случило, ако ви откаже съдействие.

Везни

Не сте в позиция да контролирате събитията, така че по-добре се концентрирайте и наблюдавайте. Някои въпроси ще се окажат по-сложни отколкото сте си представяли, но това не значи, че трябва да се отказвате. Приложимият вариант е да смените тактиката.

Скорпион

Не пренебрегвайте забележките, които ви правят. Може би се опитвате да заобикаляте някакви правила и ще попаднете в капана на собствената си небрежност. Приемете, че околните се опитват да ви предпазят, а не да ви навредят.

Стрелец

Вероятно ще се наложи да направите неприятен избор между необходимото и желаното. Ситуацията не зависи изцяло от вас, а е свързана с външни фактори. Съобразявайте се с ограниченията, но изразявайте мнението си без заобикалки. Така всички ще разберат, че сте отговорни дори и когато не сте съгласни. 

Козирог

Опитайте се да провеждат сложните разговори в неформална обстановка. Събеседниците ви ще се чувстват много по-спокойни и съответно ще са по-откровени. Подхождайте тактично, за да разберете всичката информация, от която имате нужда.

Водолей

Погрижете се много старателно за себе си преди да тръгнете за където и да било. Може да предприемете някой и друг не твърде драстичен експеримент с външния си вид. Контактите ви днес ще са такива, че не е без значение какво впечатление ще направите.

Риби

Разговор с някой, когото от скоро познавате ще ви впечатли. Ще ви накара да се замислите за личните си позиции, възможности и амбиции. Много полезно, защото ще разберете, че част от затрудненията са във, а не извън вас и сте в състояние да се справите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари