IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какъв партньор се нуждаете според месеца, в който сте родени?

20 август 2018 14 40

Част първа

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Намирането на идеалната половинка е доста трудно нещо, но не и невъзможно. Може да си говорим с някой с часове и от държанието му да заключим, че той е роден за нас, но когато го опознаем по-добре, да установим, че първото впечатление ни е заблудило. 

"За всеки влак си има пътник", казват възрастните хора. Ако сте отчаяни и си мислите, че няма да срещнете подходящия човек, не бързайте със заключенията. Той може да е до вас, но вие да не го виждате. 

Ето коя е най-подходящата партия за вас според месеца, в който сте родени (част 1):

Януари

Ако искате сериозна връзка, уверете се, че до вас стои човек, на който може да се разчита. Вие сте доста амбициозни. Затова вашият партньор трябва да умее да ви предизвиква и насърчава за нови начинания. Освен това трябва да израства личностно с вас, а не да изостава, защото това ще ви дразни. 

Февруари

Вие сте самодостатъчни и доста горделиви. Не се интересувате от благото и удоволствието на никого. Това означава, че сте най-подходящи за партньор, който оценява трудния ви характер. Докато не намерите човек, който ви кара да се чувствате в безопасност и не се опитва да ви промени, не предприемайте по-сериозни обвързвания.  

Март

Безкористността е част от вашата природа. Вие сте много състрадателен човек. Тъй като изслушвате болката на другите и сте готови да помогнете на всеки, се нуждаете от човек, който да прави същото за вас. Идеалният партньор е този, който се грижи за вас, защото вие сте на първо място. 

Април

Вие харесвате характера такъв какъвто е. По-артистична натура сте и имате нужда от връзка с човек, който я възхвалява, а не я променя. Той също трябва да има интерес към изкуството, за да ви угажда на желанията. 

Май

Съсредоточени, уверени и амбициозни, вие обичате да контролирате живота си. Вашият партньор трябва да бъде някой, който наистина иска да бъде част от амбиоциозните ви планове. Ако излизате с човек, не желае да се развива, по-добре си останете сами докато дойде подходящият. 

Юни

За вас връзките са нещо, от което се плашите. Предпочитате да сте сами, отколкото да бъдете с някой за известно време, след което той да ви разбие сърцето. Това означава, че трябва да бъдете с партньор, който е доста спокоен и е готов да ви обича вечено. Имате нужда от човек, който с вас ще крои планове за семейство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари