IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 20-26 август

20 август 2018 13 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 20-26 август, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

В благоприятна позиция сте, защото през тази седмица бихте могли да осъществите някои промени, които обмисляте, но до момента не сте имали достатъчно мотивация или ресурс. За какво става дума? Наблюдавайте събитията и ги анализирайте и ще видите как лесно ще изгладите съществуващите конфликти. Ще заобиколите доста „остри“ проблеми, ще стабилизирате душевното си равновесие. Изобщо, всичко ще се получава с доста по-малко усилия. Не всичко ще върви „по мед и масло`“, но щом усетите, че „удряте на камък“ приемете го като сигнал, че трябва да намалите темпото, сте по-предпазливи и да не се изтощавате прекалено. 

Телец

Енергетиката ви е стабилна и сте в състояние да реагирате гъвкаво на произтичащите събития. Успоредно с текущите задължения ще имате възможност да отделите време за теми, които ви интересуват, но до момента са останали някакви с встрани от вниманието ви. Може да довършите разни стари проекти и да подготвите нови, да приключите стари отношения и да създадете нови връзки, да изоставите стари занимания и да се насочите към новите си интереси. Следвайте вдъхновението си и не се захващайте за творчески задачи, ако интуицията ви подскаже, че моментът не е подходящ. В дните с по-висока степен на напрежение е желателно да намалявате контактите и да избягвате конфликтите. 

Близнаци

Вашата управляваща планета Меркурий излезе от ретроградната си фаза и ще ви осигури един сравнително спокоен период. Намалете контактите, преодолейте инерцията да се хвърляте от едно развлечение в друго и от една компания в следващата и помислете за себе си. За собственото си поведение и здраве. Спомнете си критиките и забележките, които най-често чувате от близките си. И си отговорете на въпроса дали не можете да станете по-добри и по-успешни. Сега всичко е във вашите ръце и при наличието на добра воля бихте могли да промените фактите в положителна посока. Влиянието ви върху околните ще е осезателно, но в никакъв случай не бива да злоупотребявате и да се опитвате да ги манипулирате. Рано или късно някой ви поиска сметка за стореното. 

Рак

Ще сте много повече разумни, отколкото емоционални през тази седмица. За представителите на вашия знак това не е просто добра, а отлична новина. Ориентирайте вниманието си първоначално към уреждане на материални и финансови въпроси. В състояние сте да се справите с всичко, свързано с покупки, ремонти, уговаряне финалните условия по сделки, покриване на задължения. Тонусът ви е стабилен, така че ще съумеете да съчетаете успешно интелектуален и физически труд. Що се отнася до личните и романтични отношения не очаквайте твърде много. Ще е постижение, ако не попаднете в конфликтни ситуации и не скочите в някоя рискова любовна авантюра. Подхождайте към връзките си без прекалени очаквания. 

Лъв

Характеристиката на периода се определя от едно важно събитие, а именно че по средата на седмицата Слънцето ще излезе от вашия знак. В началото на седмицата ще сте по-активни, творческият ви потенциал ще е забележим. Ориентирайте се към дейности, изискващи нестандартен подход. Любовните отношения ще са изпълнени с взаимност. Ще се чувствате уютно, когато сте в компания, така че не се усамотявайте, но и не общувайте със случайни събеседници. В края на седмицата може да усещате сънливост, разсеяност, настроението ви на моменти да е неустойчиво. Потърсете спасение в прегръдките на природата, присъствието на любимия човек, музика и занимания. В състояние сте да избегнете пристъпите на депресия. 

Дева

Обмисляйте постъпките си, защото може да се получи така, че през тази седмица да покажете на околните най-лошите черти от характера си. Проблемите, каквито и да са те, ще изникнат ненадейно, светкавично и по неясни причини. Използвайте най-силното си умение, а именно да контролирате емоциите. След като Слънцето навлезе във вашия знак ситуацията коренно ще се промени. Ще сте по-енергични, но и по-уравновесени. А с помощта на управителя си Меркурий ще сте и по-убедителни. Ще се засили и мотивацията ви за напредък и промяна. Тогава ще осъзнаете, че трудностите, с които се налага да се справяте, всъщност са полезни, защото придобивате опит и не повтаряте грешките си. 

Везни

Настроението ви в началото на седмицата може да е нестабилно и на моменти да усещате безпричинна тъга. Желателно е да си наложите равномерно темпо на работа, а ако задачите са много и неотложни, то да разпределите равномерно ритъма на работа и кратка почивка през определени периоди. Постепенно, но осезаемо тонусът ви ще нараства, а с него и мотивацията. Ще се справите със занимания, които отлагате от доста време и резултатите ще ви зарадват. Личните отношения също ще са такива, каквито ги предпочитате. Реакциите на любимия човек ще покриват очакванията ви. Не разисквайте причините за стари спорове. До каквито и заключения да стигнете няма да ви зарадват. 

Скорпион

Условно казано периодът ще е разпределен на три части. В началото на седмицата е добре да се ориентирате към занимания, изискващи предимно физически усилия. Контактите също ще са интензивни, полезни и успешни, стига да не прекалявате с „хапливи“ шегички. След това ще можете да намерите решение на спорове, свързани с любовните ви отношения. Ще ви е по-лесно, ако не сте излишно мнителни. Енергетиката ви ще е с тенденция към лек спад, така че избягвайте контактите с мрънкащи, намусени, навъсени и излъчващи лошо настроение хора. По-добре никаква компания, отколкото лоша. Не стигайте до крайности. 

Стрелец

Един от благоприятните ви периоди, в които не се очакват изненадващи неприятности. През тази седмица можете да се захванете точно с каквото ви се иска. Лесно и успешно ще се справите с дейности, свързани с ремонт, промяна на интериора, пренасяне на багаж, обработка на земя и растения, отглеждане на животни. Ще разполагате с достатъчно свободно време и време за почивка. Използвайте го за себе си, позволете си някои експерименти с външния вид, ще останете доволни. Комбинацията между силна интуиция и богато въображение в края на седмицата ще ви помогне да решите стари затруднения, които до момента са „висящи“. Благоприятното развитие на събитията ще ви зареди с добро настроение, ще преодолеете инерцията и апатията, които принципно ви пречат. 

Козирог

Доста по-чувствителни сте от обикновено и на моменти може да ви е трудно да се концентрирате или да се ориентирате в обстановката. Вероятно ще се наложи да участвате в служебни дискусии, на които е желателно да заемете пасивна позиция. По-добре е, когато се налага, да давате мнението си в писмен вид, защото изказванията ви може да се окажат твърде неясни, объркани и да отегчат публиката. Избягвайте контактите с колеги и познати, за които сте сигурни, че се занимават предимно с клюки и интриги. Търсете нестандартни решения на сложните въпроси. Отделяйте време за любимите си занимания, направете някои дребни промени на интериора у дома и на работното място, които ще ви зарадват и ще поддържат доброто ви настроение. То пък ще се отрази положително на творческия ви потенциал и ще съумеете да се справите с непознати занимания. 

Водолей

Характеристиката на периода е нееднозначна. В първите дни може да ви се стори, че всичко се случва много бавно, да се отегчите, да ви липсва обичайната динамика. Не се заблуждавайте, ситуацията много скоро ще се промени, при това няколко пъти. Проявете последователност в заниманията си и решавайте проблемите, които се появяват веднага. Всяко отлагане или проява на мързел ще повлече след себе си още повече затруднения и ще ви „върне назад“. В средата на седмицата всичко ще се развива много бързо както в деловата, така и в личната сфера. Проявете инициатива, но си създайте и добра организация. Не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“, няма да ви се получи. Не пренебрегвайте сигналите романтична близост, които ви изпращат. Ще е жалко да пропуснете подходящия момент. 

Риби

Още в първия ден от седмицата помислете кое ви е затруднявало най-много, с какво искате да се справите непременно и подредете заниманията си от всякаква сфера в посока от трудното към лесното. Периодът е прекрасен и всичко ще ви се получава почти като подарък от съдбата. Във всеки един от дните можете да усвоявате нови знания, да създавате нови контакти, да си насрочвате отговорни срещи, да уговаряте спорни условия по сделки. От вас се изисква само да сте активни, подредени, аргументирани и да формулирате целите си ясно. Най-силна ще е енергетиката ви в средата на седмицата, така че тогава можете да насочите усилията си даже към дейности, свързани с по-висок риск или изискващи повече ресурси. Единствената причина за известни неприятности може да е инерцията ви да идеализирате ситуацията като цяло, когато нещата се подреждат добре и да пренебрегвате детайлите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари