IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 август

21 август 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Някой непрекъснато ще ви се противопоставя и ще се опитва да търси слабите ви места. Залагайте само на неоспорими аргументи. Може да се наложи да потърсите и усвоите нова информация, за да защитите позициите си. Направете го бързо.

Телец

Новите делови контакти може да се окажат твърде неподходящи или да не отговорят на очакванията ви. Въздържайте се от окончателни уговорки по финансови въпроси. Прегледайте недовършените задачи, ще ви хрумне решение, приложимо към текущите.

Близнаци

Настроението ви е оптимистично но сте разсеяни. Не обещавайте нищо по инерция, защото ще ви потърсят сметка и ще попаднете в доста неприятна ситуация. Въздържайте се от флиртове, с които искате просто да разнообразите ежедневието си.

Рак

Структурирайте действията си ясно и не се задълбочавайте в несъществени дреболии. Ако работата ви е свързана с финансови операции запознайте се с актуалните правила и изисквания. Неестествена реакция на някой от колегите ще ви подскаже, че назрява интрига.

Лъв

Уточнявайте много подробно изискванията към задачите, които ви поставят. Част от тях ще ви се сторят противоречиви. Разберете подробностите преди да започнете, за да не се налага да правите едно и също нещо няколко пъти.

Дева

Чувствителни сте на тема „принципи“ и сте готови да спорите за всичко, с което не сте съгласни. Ако масовото мнение се различава от вашето по еднакъв начин, то помислете дали не пропускате нещо. Спазвайте изискванията на йерархията, за да избегнете неприятности.

Везни

С неприятна новина може да започне днешния ден и да ви развали настроението трайно. Анализирайте ситуацията, но не я драматизирайте. Вероятно ще се отрази на отношенията с някого от близките ви, но е рано за крайни действия.

Скорпион

Енергични сте и в състояние „да повдигнете планини“. Комбинацията между добро настроение и сръчност е подходяща за справяне с битовите ремонти у дома. Действайте активно, но без прекалена самоинициатива, съобразявайте се и с мнението на близките си.

Стрелец

Ако имате работа, свързана с пътуване и е възможно да я отложите, то по-добре го направете. Прегледайте условията по текущите си сделки и проверете дали нямат нужда от корекции. Проследете сроковете си, за да не претърпите материални загуби.

Козирог

Самостоятелната работа е за предпочитане. Повече сте замислени, отколкото разговорчиви и общуването с колегите ще е тегаво. Ако сте на ръководна позиция давайте разпорежданията си в писмен вид. Ще е по-приемливо за всички.

Водолей

Събитията първоначално ще са монотонни, но някой изненадващо ще реши да „покаже характер“. Не се намесвайте в спорове, ако не ви засягат лично и особено, ако са между хора, които познавате отскоро. Ще понесете негативите.

Риби

Задачите ще са много, но резултатите ще са обнадеждаващи. Юридически казус или извън съдебен спор с роднини ще се реши във ваша полза. Независимо от това бъдете нащрек, защото може да се опитат да ви манипулират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари