IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 август

22 август 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

За да направите каквото и да било трябва да взимате решенията си самостоятелно. Всеки опит да приложите чужда практика ще завърши с неуспех, а може би и с допълнителни финансови разходи.

Телец

Не е желателно да се преуморявате. Осигурявайте си кратки почивки между поредните дейности, при това пасивни. Може да не постигнете желаните резултати, но пък и няма да навредите на здравето си.

Близнаци

Не рискувайте, за да не се налага да давате обяснения за постъпките си. Действайте активно и използвайте познанията и творческия си потенциал максимално. В състояние сте да отстраните от пътя си някой, който от доста време „ви мъти водата“.

Рак

Комуникацията между вас и събеседниците ви ще е доста затруднена. В повечето случаи или няма да разберат какво им казвате или няма да искат да разберат. Не си хабете силите да убеждавате когото и да било в каквото и да било, така или иначе резултатът ще е нулев.

Лъв

Не пренебрегвайте семейните въпроси, които близките ви желаят да обсъдят с вас. Може да не сте съгласни с аргументите им, но това не е повод да ги игнорирате, особено ако са свързани с финансовото състояние и бюджета ви.

Дева

За пореден път постъпка на някой от познатите ще ви разочарова. Помислете дали е нужно да продължавате да правите компромиси или е крайно време да си „разчистите сметките“. Близките ще ви подкрепят, каквото и да решите.

Везни

Възможно е днес да имате затруднения, свързани с обработка на документи или услуги от държавната администрация. Няма смисъл да търсите съдействие от приятели, даже те няма да успеят да помогнат. Занимавайте се само с краткосрочни задачи.

Скорпион

Ще попаднете в конфликтна ситуация повече от веднъж днес. Запазете спокойствие, във ваша полза е да не показвате емоциите си. Колкото е по-трудно да бъдат отгатнати реакциите ви, толкова по-добре за вас.

Стрелец

Настроението ви ще е неустойчиво. Намалете контактите, ако усетите, че сте раздразнителни. Може несъзнателно да оскърбите някого, а ще е трудно да промените създаденото лошо впечатление.

Козирог

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви дребни затруднения, предизвикани от повреди в техниката или обезпечението. Заредете се с търпение и променете своевременно сроковете, с които сте обвързани. Може да е малко по-бавно, но в крайна сметка ще получите очаквания резултат.

Водолей

Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции. Прегледайте финансовото състояние и разплащанията си. Не се занимавайте със сделки, ако не познавате партньорите. Може да станете жертва на измама.

Риби

Събитията ще са динамични, но не винаги положителни. Вслушвайте се в изказванията на околните и се опитайте да „слушате между думите“. Ще се сетите какви са причините за случка, която преди време много ли е ядосала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари