IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 3-9 септември

3 септември 2018 07 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 3-9 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Характеристиката на периода ще се определя от няколко важни събития. Здравето на близък ще създаде грижи и ще се наложи да съдействате. Намесата ви ще е ефективна и ситуацията скоро ще е под контрол. Следващата „гореща точка“ ще са децата ви. Заниманията с тях ще отнемат доста време, но е крайно нежелателно да ги отлагате или пренебрегвате. И накрая, но не на последно място, са отношенията с любимия човек. Възможно е да преминат през леко сътресение, а вие да не можете да си обясните причините. Правилната тактика е да обсъдите въпроса „на четири очи“ вместо да обсъждате с приятелите си и да се опитвате да прилагате опита им.

Телец

Създайте списък на задачите си, преценете за коя колко време ви трябва и кои трябва да бъдат изключени от списъка. През тази седмица е желателно да използвате времето си пълноценно и да елиминирате незначителните и маловажни занимания. Много зависи от това как ще се справите. Сега поставяте основите на резултати, които ще получавате в един доста по-дълъг период от време. Не стигайте до крайности и се опитайте да блокирате конфликтите още в зародиш. Не са изключени затруднения, свързани с автомобила ви или друго оборудване. Не давайте пари назаем на съседи, ще ви завлекат.

Близнаци

Мислите и действията ви през тази седмица ще са пряко свързани с нова личност, която ще навлезе в живота ви. След интересен разговор ще ви хрумнат хиляди идеи за бъдещата ви реализация. Не се ентусиазирайте твърде много, опасно е да отъждествявате себе си с някого, когото почти не познавате. Ще има промени както в обичайното ви ежедневие, така и у дома, но те ще са свързани с колективни решения. Постарайте се да поддържате спокойни отношения с околните и да не предизвиквате преднамерени конфликти. Не е желателно да предприемате дълги пътувания.

Рак

Проницателни сте, но и доста чувствителни. Опитайте се да контролирате емоциите, особено ако са свързани с любовни трепети. Съществуват предпоставки за начало на нова връзка, но тя може да се окаже крайно неподходяща и безперспективна, независимо дали имате постоянен партньор или не. Не е изключено да реализирате крупна сделка и да получите материална придобивка като автомобил или друга вещ с дълготрайна употреба. Във ваша полза ще се реши юридически спор. При работа с документи разчитайте само на себе си, не търсете сътрудничество.

Лъв

В професионален план ще реализирате напредък, макар и малък. Ще се справите със срочна задача, от която ще получите допълнителен приход, но по-важното е, че ще стабилизирате позициите си. Както приятели, така и колеги ще ви търсят за съвет, но не им отделяйте твърде много време, ориентирайте силите си към задачи, които са важни лично за вас. Ще намерите решение на проблем, свързан със собственост. На моменти ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно и ще се натъкнете на затруднения. Спазвайте правилата, за да не се налага да плащате глоби. Възможни са непредвидени събития у дома, за които ще се наложи да се възползвате от чужд опит.

Дева

Не стигайте до крайности. Не е нужно да привличате вниманието, ще реализирате замислите си много по-лесно, ако останете в сянка. Ще научите информация, до която към настоящия момент не сте успели да се доберете, но ви е необходима. Спомнете си, че „мълчанието е злато“, няма смисъл да обсъждате нито постиженията, нито тревогите си. От друга страна, обаче, не е желателно да се изолирате и да стигате до състояние на самодостатъчност, защото ще си навредите. Не отказвайте на покана за парти с приятели, освен ако здравословното състояние ви подсказва, че е по-добре да се лишите от развлечения за известно време. Неприятностите, доколкото ги има, ще са следствие само от вредните ви навици.

Везни

Ще се изненадате на собствената си популярност през тази седмица. Изведнъж ще се окаже, че сте нужни на всички и по всяко време. Вероятно още след първите няколко дни подобно натоварване ще ви изтощи и ще ви се иска да се уедините за известно време, но ще ви поканят за участие и в някакво публично мероприятие, от което не бива да се отказвате. След събитието ще можете да намалите темпото и ще разполагате с повече време за почивка. Кратко пътуване с камерна компания ще се отрази изключително благоприятно на енергетиката ви. Ще се насладите на вълнуващи преживявания в прекрасна обстановка, но не „развързвайте кесията“ твърде щедро, защото финансовото ви състояние не е в най-стабилния си вид.

Скорпион

Въздържайте се от каквито и да било рискови дейности, изискващи големи инвестиции. Не започвайте нищо ново, ако не сте довършили старите си проекти. Що се отнася до следващите, то опитайте се да ги обсъдите с близките или с хората, които биха били засегнати от тях. Съобразете се с гледната им точка, за да не претърпите сериозни загуби. Имайте предвид, че пътуването с чужд транспорт крие опасности. Ще се наложи да се справите с някакви форсмажорни обстоятелства, които ще нанесат материални повреди и душевни тревоги. Не се надявайте на допълнителни финансови постъпления, няма да ги получите през тази седмица.

Стрелец

Партньорските отношения от всякакъв вид ще са странни, на моменти непредвидими. Не е изключено брачният партньор да избухва безпричинно, а за вас ще е трудно да реагирате спокойно и ето я разправията готова. На работното място също са възможни конфликти, предизвикани от неразбиране или недостатъчно вникване в обсъжданите теми. Не мислете, че ако се оттеглите от някакъв спор, останалите ще решат, че не сте достатъчно компетентни. Просто не си заслужава усилията да „им отваряте очите“. За сметка на това поне един от приятелите ви ще усети какво се случва и ще направи всичко възможно да ви разведри. Вероятно ще намерите някакъв предмет, който отдавна желаете да си купите. Може да е и от втора употреба, но ще е в напълно задоволително състояние. Използвайте всяка свободна минута за излет сред природата към непознат обект, където можете да научите нещо ново и да съчетаете приятното с полезното.

Козирог

По-възрастен и по-опитен от вас събеседник, когото познавате отскоро ще ви впечатли с начина на мислене и рационалния метод, по който организира ежедневието си. Най-вероятно ще решите да приложите споделения опит и да създадете около себе си пълен ред и хармония. Ще ви се получи лесно, защото ще го правите с удоволствие. Промяната ще засегне и личните ви отношения. Ще решите, че е време да „подредите и проветрите“ част от тях. Голямата ви награда ще е отношението на любимия човек, който ще посрещне инициативата ви с възторг. Проявете наблюдателност и пресметливост по време на пътуване и когато правите покупки. Може би ще се наложи да заплатите за някаква информация, ориентирайте се в цените предварително, за да не ви измамят. Не я споделяйте след като придобиете собственост върху нея, някой може да се опита да ви навреди.

Водолей

Ще намерите вариант за решение на доста сложен проект, който от известно време измъчва целия колектив. Участието ви ще бъде високо оценено както морално, обсипвайки ви с комплименти, така и материално във вид на стимулираща награда. Самият факт, че разполагате с допълнителни финанси ще е достатъчен, за да ви осигури добро настроение за следващите дни. За всеки случай прегледайте още веднъж цялата си работна документация и помислете дали няма възможност за печеливши краткосрочни инвестиции. С част от получените средства може да решите да зарадвате любимия човек с подарък, за който от доста време си мечтае. Няма да съжалявате, отношенията ви ще придобият по-различен нюанс и дребните спорове ще останат в миналото.

Риби

Ще се случи някаква промяна в следващите дни и тя ще е свързана с възможността да се отървете от нещо, което ви тежи и ви пречи. Може би ще смените работното място, жилището или ще прекратите някаква връзка, която не ви носи радост. Каквото и да е ще е важно и ще се отрази позитивно на самочувствието ви. Проявете решителност без да се опасявате за материалното си състояние. То ще остане такова, каквото е. Придържайте се към „златната среда“, ако се случи да присъствате при уреждане на противоречия между враждуващи групи. Не се натоварвайте с чужди негативи. Всички допълнително получени финанси заделете за запас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари