IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 септември

10 септември 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С нови делови партньори ще общувате днес. Вероятно ще ви подскажат приложими решения за дългосрочните проекти. Един от тях ще ви впечатли повече от останалите. Опитайте се да прецените реално ефекта от евентуалното ви сближаване.

Телец

Някои предложения или колективни решения ще са в противоречие с принципите ви. Може да ви хрумне спонтанното желание да се противопоставите и да нарушите правилата. Овладейте емоциите и наблюдавайте. Някой друг ще ви изпревари с инициативата и по-добре.

Близнаци

Ще се наложи да сте твърдо аргументирани, ако искате партньорите да приемат предложенията ви днес. Нито чаровната ви усмивка, нито прословутото ви красноречие ще дадат желания ефект. Залагайте на финансовите резултати.

Рак

Част от задачите ще ви затруднят. Оставете онова, което не върви и продължавайте нататък, вместо да циклите на едно място. Промяната на дейностите ще ви се отрази положително, ще активира въображението ви.

Лъв

Обстановката около вас ще е ведра и източник на добро настроение. Заемете пасивна позиция и наблюдавайте какво се случва. Някой от околните ще ви смае с глупавите си реакции.

Дева

Прекалената ви активност може да бъде възприета като натягане и да предизвика прояви на враждебност. Деловите преговори ще вървят трудно. Запазете спокойствие и се опитайте да предотвратите конфликтите.

Везни

В процеса на работа ще се натъкнете на чужда грешка. Благоприятният вариант е да обсъдите ситуацията дискретно, вместо в рамките на целия колектив. Помогнете, вместо да критикувате.

Скорпион

Няма да сгрешите, ако днес заложите на въображението и творческия си потенциал. В състояние сте да се справите дори с най-сложния проблем, подхождайки нестандартно. Насочете вниманието си към затрудненията от личен характер.

Стрелец

Нищо няма да ви действа толкова дразнещо и демотивиращо колкото хаосът, който на моменти може да се възцарява около вас. Потърсете причините и ако са субективни, намерете начин да се изолирате. Ако са обективни, съдействайте за отстраняването им.

Козирог

Заетостта ви ще е повече от обичайната и в първия момент може да не успеете да си създадете оптимална организация. Не бързайте и не се паникьосвайте. За да се справите успешно е необходимо да „отделите зърното от плявата“ и да не разпилявате времето си в детайли.

Водолей

Леко сте разсеяни и прехвърляте вниманието си ту към едно, ту към друго. Не е изключено търсейки някаква информация в мрежата да попаднете на нещо съвсем различно, но интригуващо и да изпратите текущата си работа в „девета глуха“. Не рискувайте авторитета си.

Риби

Творческият ви потенциал е висок, но ресурсите ви са недостатъчни. Ще се наложи да се занимавате със сложни въпроси. За някои от тях няма да имате нито време, нито настроение и е по-добре, ако не са спешни да ги отложите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари