IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини, заради които да излизате с Лъв

12 септември 2018 14 20

Хората с тази зодия са много романтични

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Претърпявайки разочарование във връзката, най-вероятно сте по-предпазливи към всяко следващо обвързване, дори малко притеснени, че няма да намерите идеалната половинка. Истината е, че „за всеки влак си има пътници“, просто трябва малко време, за да срещнете вашия човек.

Вашето обкръжение и избора на партньор се определят от комплекс от фактори, един от които е силата на зодиакалните знаци. Просто всеки от нас се разбира по-добре с определени зодии.

Ако общувате с представител на зодия Лъв, който не е съвсем безразличен към вас, може да се поинтересувате кои са предимствата на този знак. Ето няколко от тях:

1. Те са много забавни

Лъвовете не обичат да скучаят. Те не могат просто да гледат телевизия или да четат книга, времето им трябва да е запълнено с нещо по-вълнуващо. Независимо дали са на семейно събиране или в дискотека, те ще повдигат градуса на настроението.

Друга характерна черта на представителите на този знак е, че са много любопитни. Ако има кутия пред тях, за която им е казано да не пипат, те няма да се стърпят и ще я отворят.

2. Имат богат социален кръг

Те обичат да общуват с много хора, за тях не е присъщо да стоят сами с часове. Предимството да излизате с Лъв е, че постоянно ще комуникирате с най-различни личности и никога няма да ви е скучно. Но ако сте интроверт, неговата богата програма няма да ви хареса и ще се наложи да поговорите с него. В случай, че му харесвате, той ще забави темпото.

3. Романтични натури са

Ако обичате романтиката, Лъвовете са идеалната половинка за вас. Обичат да показват любовта си още в началото на връзката. Освен това, дори и да излизате с Лъв от години, той ще продължава да прави за вас различни жестове.

Лъвовете искат да бъдат обичани и да доказват, че са влюбени всеки ден. Стигне ли се до сватба или организирането на рожден ден, те дават всичко от себе си, за да накарат половинката да се чувства добре.

4. Сърдят се, но и бързо прощават

Лъвът е огнен знак и хората, които го носят, не се колебаят да казват на глас онова, което мислят. Ако не са съгласни с мнението на другия, са готови да влязат в спор и дори да се бият, за да докажат, че са прави. При провокации бързо избухват, сърдят се, но и бързо им минава.

5. Домошари са

Лъвовете държат на семейството и неговите ценности. Те държат да се запознаят с родителите на гаджето и да изградят близки отношения с тях. Когато го направят, ще ги очароват с присъствието си.

Хората с тази зодия са домошари и нямат нищо против да прекарват свободното си време в дълги разговори с членовете на семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
iskam si golemia i malkia bliznak . te sa nai- hubavi za men . ot luvove ne jelaia i ne razbiram . govoria bez tulkuvania.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар