IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родени на границата между две зодии (Първа част)

22 септември 2018 14 15

Какви сте, ако рожденият ви ден е на прага между две зодии?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

Ето и списък на всички гранични дни между първите седем зодии, които обединяват характеристиките и на двата знака. Прочетете какви са личностните черти на хората, родени на тези дати.

Овен-Телец: родените между 20 и 23 април

Комбинацията от амбициозността на Овена с интелигентността на Телеца дава ключ към успеха на тези хора. Те не губят време да мислят как могат да постигнат целите си, а действат. Тези личности са трудни за манипулиране, било то чрез обещания или с лесни пари. Те са страстни и грижовни. Винаги защитават близките си. Неспокойната душа на Овена тук е малко по-уравновесена заради влиянието на доста по-пасивния Телец.

Телец-Близнаци: родените между 20 и 23 май

Комбинацията от Телец и Близнаци носи голям интелект. Телецът осигурява стабилност на Близнаците, а те пък го обогатяват с хитрост и дар слово. Въпреки това, хората, родени в тези три дни често са мързеливи, защото разчитат повече на ума си, отколкото на усилията си. Те могат да получат всичко, което искат с търпение и постоянство (характерни за Телец), съчетани с бърза мисъл (от Близнаците). Човекът Телец-Близнаци обича неочаквани пътувания, иновации и изненади.

Близнаци-Рак: родените между 20 и 23 юни

Хората, родени на границата на тези два знака, са много позитивни. Дори да имат лош ден, те няма да натоварят другите с проблемите си (както би направил истинският Рак). Те са сантиментални и чувствителни като Рака, но не робуват на мнението на другите за тях, подобно на Близнаците. Те имат голяма интуиция, която използват, за да постигнат целите си и да преодоляват препятствията в живота си. Те са интригуващи личности, но са малко непоследователни.

Рак – Лъв: родените между 20 и 23 юли

Хората, родени на прага на тези две зодии, се характеризират със силен характер и сантиментална гледна точка за всяка ситуация. Те са романтични по природа, но си падат по драмата. Тези хора са темпераментни като Лъва и действат преди да се замислят. Те са щедри и са покровители. Обичат да се преструват, че всичко в живота им е супер, дори да не е. Склонни са да си менят настроенията често като Рака. Тези личности имат високи ценности и са честни.

Лъв-Дева: родените между 20 и 23 август

Хората, които са родени на границата на тези два знака, са склонни да се хвърлят в нови предизвикателства непрекъснато. Те са много горди, притежават вътрешна сила, но и малко търпение. Лъвът им носи жизненост и енергия, а Девата им дава допълнителна компетентност във всяка област. Те са склонни да не се доверяват на другите и използват шестото си чувство, за да предотвратят всякакви грешки в живота си. Те мразят да са зависими от друг човек.

Дева-Везни: родените между 20 и 23 септември

Хората, родени между Дева и Везни, носят магия в себе си. Те имат чиста душа и външна красота. Те са добри приятели, невероятни съпрузи, грижовни родители, перфектни домакини. Малко са склонни да се вманиачават на разни теми и да си вкарват натрапчиви мисли. Те обичат искреността, смелите хора, които говорят направо. Те обичат да помагат за решаването на проблемите на другите хора, но мразят да търсят помощ за своите си проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 3 години )
Между Дева и Везни. Много вярно. Някои астролози ще ми говорят, че когато Слънцето е в последен градус на даден знак, нямало влияние *** следващия, без асцендент или планети. За мен това не е вярно. Аз съм в последен градус на Дева, но имам и наполовинаинаполовина ихарактеристики на Везни, без да имам планети в този знак. Така че, съвсем вярно е, както тук сте го описали за влиянието на двете зодии, на прага или съвсем в края на даден знак.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар