IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родени на границата между две зодии (Втора част)

23 септември 2018 14 15

Какви сте вие, ако вашият рожден ден е на прага между две зодии?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето, в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

В първата част на статията разгледахме случаите на хората, които са родени в граничните дни между зодиите от Овен до Везни, а сега ще погледнем какви са обединените характеристики на личностите, родени на прага между две зодии в знаците от Везни до Овен:

Везни-Скорпион: родените между 20 и 23 октомври

Хората, родени в тази комбинация, притежават голям магнетизъм и добър късмет. Те имат физическа красота, финес и сексуална привлекателност. Често искат да се открояват и да бъдат център на внимание. Те могат да убедят всеки във всичко и то по възможно най-умния начин. Родените на границата на Везни и Скорпион са много критични към несправедливостта, те имат нужда от хармония и баланс в живота си, но понякога сами се хвърлят в крайности.

Скорпион-Стрелец: родените между 20 и 23 ноември

Този праг създава привлекателни бойци. Тези хора имат много положителни аспекти, но и една доста тъмна страна. Те са много енергични, жадни са за информация и свобода. Родените на границата Скорпион-Стрелец ще прехвърлят своите мечти на близките си, само и само за да ги сбъднат. Те обичат да пътуват и да научават нови неща. Те вярват, че нещата са по-лесни, отколкото изглеждат. Те търсят страстни отношения и имат нужда да им бъде гласувано доверие, защото мразят да бъдат разпитвани и задушавани.

Стрелец-Козирог: родените между 20 и 23 декември

Тази комбинация обикновено носи успех, заради упоритата работа на Козирога и начина на мислене от типа „сега или никога“ на Стрелеца. Тези хора хващат здраво всеки шанс в живота си и никога не оставят нещата да им се изплъзнат. Те са неспокойни и злопаметни. Аспектите на Стрелеца осигуряват много енергия на тези хора, а Козирогът им предоставя необходимата доза търпение. Тези хора се справят отлично с бизнес делата си, но се чувстват много по-добре, ако сами са си шефове.

Козирог-Водолей: родените между 20 и 23 януари

Хората, които имат привилегията да бъдат родени между Козирог и Водолей, се наслаждават на най-хубавите личностни черти и на двата знака. Те са волеви и трудолюбиви като Козирога и имат голям творчески заряд и иновативно мислене като Водолея. Те винаги се стремят да поставят нов рекорд в своята област. Те са верни и нежни партньори в любовта, но също така имат нужда от лично пространство и се наслаждават да бъдат сами от време на време.

Водолей-Риби: родените между 18 и 21 февруари

Тази комбинация носи чувствителност и интелигентност. Тези хора не падат духом в трудните ситуации от живота си, а използват своята интуиция, за да процъфтяват. Те обичат да експериментират и да изпробват нови неща. Те мразят неконструктивната критика, лицемерието и не могат да издържат на хора, които живеят в миналото. Тези личности обичат да помагат на другите, но понякога самите те са несигурни и предпазливи. От Водолея са взели известна доза арогантност, а от Рибите – лоялност.

Риби-Овен: родените между 20 и 23 март

На тази граница са родени хора, които са хем големи мечтатели, хем имат много добре структурирана визия за това, което искат за своето бъдеще. Дори когато животът им минава през труден етап, тези личности са оптимисти и знаят, че всичко си има своето решение. Те обикновено са стабилни и независими. Готови са да вървят по трудния път, за да се докажат. Те имат много особена нагласа към другите, но като цяло се разбират с всички. Любители са на природата и не обичат монотонността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари