IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 септември

14 септември 2018 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Забавна случка, на която ще присъствате сутринта, ще ви накара да се усмихвате през целия ден. Спомняйки си комичната ситуация ще си дадете сметка колко сполучливо сте подредили живота си. Не позволявайте на тази мисъл да си отиде.

Телец

Ще се запознаете с нов човек на делова среща. Ще ви подскаже интересна идея, свързана с бизнеса или професионалните ви интереси. Въздържайте се от обсъждане на финансови въпроси.

Близнаци

Следвайте целите и не се съмнявайте във възможностите си. Не създавайте безразборни запознанства. След време ще започнат да ви досаждат с какви ли не искания.

Рак

Началото на деня ще е белязано с две събития. Ще получите добри новини, свързани с приятел и ще ви възложат нестандартна задача без подробни указания. Новините ще ви заредят с добро настроение, а за решаването на професионалния казус разчитайте на опита си.

Лъв

Имате нужда от свежи впечатления и сте склонни да се заемете с нещо екстремно. Преди да се хвърлите в поредната авантюра, помислете за здравето и авторитета си. Не е добра идея да разрушите с един замах онова, което изграждате с години.

Дева

Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти днес, особено ако забележите, че някой умишлено ви провокира. Всичко ще се случва според предвижданията ви, ако не позволите на когото и да било да проверява нивото на търпението ви.

Везни

Не е изключено да усетите лека умора в последния работен ден от седмицата. Или просто да се почувствате отпаднали. В същото време е вероятно да ви поканят на парти. Помислете добре преди да потвърдите участието си.

Скорпион

Не разпилявайте енергията и вниманието си. Със сигурност ще се наложи да се справите с повече от един важен въпрос. Не се занимавайте с чужди проблеми, особено ако някой се опитва да ви ги натрапва във вид на клюка.

Стрелец

Може би ще ви е малко трудно да се концентрирате. Ще елиминирате възможността за грешки, ако си съставите точен график още в началото на деня. Преценете причината за обхваналата ви разсеяност и си осигурете почивка, ако установите, че е в следствие на преумора.

Козирог

Нищо запомнящо се няма да се случи днес. Събитията ще са в рамките на предвидимото и може да усетите даже известно отегчение. За сметка на това вечерта ще е изцяло ваша и може да я посветите на любимите си занимания.

Водолей

Прекалено сте мечтателни, а ще ви се наложи да общувате с хора, които са изключително рационални. Подходящо е да обсъдите с тях хрумванията си, за които нямате никаква концепция за реализация. Ще ви подскажат добри варианти, пробвани с личен опит.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било допълнителни разходи. Отделете време за по-възрастни роднини, с които не сте общували отдавна. Разговорът с тях ще се отрази прекрасно на психиката ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари