IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 17-23 септември

17 септември 2018 07 50

Какво вещаят звездите за седмицата

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 17-23 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всичко, което ви е затруднявало ще придобие различни очертания. Сега ще се справите даже с дейности или проекти, за които са ви убеждавали да не се захващате. Проявете последователност, но и готовност да изпробвате различни варианти. Ще достигнете желания резултат по-бавно, ако се придържате само към една схема. Новите делови контакти ще ви мотивират да се раздадете изцяло. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или друг вид материална компенсация.

Телец

Не е изключено да се натъкнете на затруднения, които да разклатят привичната ви самоувереност и да ви настроят на философска вълна. Не се задълбочавайте твърде много, за да не загубите връзка с реалността, а оттам и с текущите си занимания. Възможно е да уговорите докрай детайлите по важна сделка. Проявете сдържаност, когато в обкръжението ви има непознати. Важно е какво впечатление ще създадете за себе си. Разработвайте си няколко варианта за трудните казуси, за да избегнете неприятности.

Близнаци

С някои замисли може да „ударите на камък“ и да се наложи да търсите съдействие от приятели. Най-вероятно неуредиците ще са свързани с формалности по оформяне на документи или спазване на срокове. След като прескочите тези неприятности нещата ще се случват по-лесно. Проявете сдържаност на работното място, не натрапвайте методите си на работа. Съобразявайте се както с настроението и обстановката, така и с предпочитанията на деловите си партньори. Дайте им възможност да проявят инициатива, вероятно ще ви изненадат с доста добро предложение.

Рак

Стремителни сте, решителни, енергични и нищо не би могло да ви спре по пътя към поставената цел. Ще осъществите замислите си, но ако не си правите глупави експерименти. Залагайте на познати и проверени методи, които не изискват допълнителни усилия за усвояване. Възможно е да ви поставят и допълнителни задачи на работното място. Не ги отказвайте, защото точно благодарение на тях ще довършите успешно забавени проекти или сделки. Четете внимателно документите, които предстои да подписвате. В емоционално отношение периодът няма да е от най-спокойните. Постарайте се да не прехвърляте професионалните тревоги върху близките си. Напротив, в тяхно присъствие ще се възстановите пълноценно.

Лъв

Не си губете времето с незначителни дейности. Точно сега е важно да проявите трудолюбие и последователност. Възможностите за професионален напредък са съвсем реални и би било голяма грешка да не се възползвате. Имайте предвид, че да сте „под светлината на прожекторите“ си има и негативни ефекти, може да станете обект на клюки и интриги. Отстоявайте позициите си. Не е изключено да се наложи да предприемете едно или няколко кратки пътувания. Ако ги организирате в края на седмицата ще можете плавно да преминете от служебни задължения към лични забавления.

Дева

Най-правилният подход за тази седмица е прагматичният, който всъщност за представителите на вашия знак е типичен. Създайте си график за действие, но се заредете с търпение, защото нееднократно ще се наложи да го променяте. Приемете тези отклонения с усмивка, тъй като ще са във ваша полза. Повече действайте, по-малко се обяснявайте. Не е нужно околните да знаят подробности за намеренията ви. Променяйки стереотипа си ще преосмислите някои актуални намерения, както и бивши решения. Не мислете за неуспехите, а за лимита на възможностите по принцип.

Везни

Поддържайте темпото. Анализирайте задълбочено постъпващата информация. Подхождайте с мисълта, че не всички имат за цел да ви помогнат, някои – напротив. Може да напредвате бавно, но е по-добре, отколкото да буксувате на едно място. Не е изключено да станете обект на нападки или ехидни забележки от страна на околните. Реагирайте с безразличие, то в подобни случаи е най-ефективното оръжие. На моменти ще имате възможност да демонстрирате лидерските си качества. Направете го, но деликатно.

Скорпион

Стойте по-далеч от полезрението на шефа. Колкото и да са прагматични, оригинални и рационални идеите ви няма да ги разбере, няма и да ги одобри. Не е желателно да ги обсъждате и с колегите си. Някой ще се опита да ги представи като свои с ласкателство и лицемерие. Ще е трудно да докажете „интелектуалната си собственост“. Следете сайтовете за обяви, не е изключено да попаднете на търсене, отговарящо точно на вашите възможности. Със заниманията, изискващи физически усилия ще се справите самостоятелно, но за умствената работа ще ви е необходимо съдействие. Вслушвайте се внимателно в мнението на любимия човек. Ще ви предпази от сериозна грешка.

Стрелец

Интензивен период. Срещите, телефонните разговори и служебните пътувания ще са повече от обикновено. Ще се наложи да се занимаете с голямо количество информация, да обработите доста документи и да посетите различни частни или държавни институции. Постарайте се да сте конкретни, не прекалявайте с обясненията и не разводнявайте разговорите. Ще постигнете целите си, ако не сте прекалено настоятелни и не се отвличате със странични дейности. За сложни казуси залагайте на собствения си опит. Осигурявайте си достатъчно почивка.

Козирог

Събитията като цяло ще провокират емоциите ви и ще е много важно да успеете да ги овладеете. Обмисляйте действията си, реагирайте сдържано, и не позволявайте да ви губят времето с „измислени“ проблеми. Част от околните може доста агресивно да натрапват мнението си. Подхождайте индивидуално, за да ги елиминирате ефективно. На работното място ще имате възможност да разширите влиянието си, да усвоите нови знания или умения по сходна длъжност. Възползвайте се, но не се опитвайте да изпреварвате събитията. Още е рано за промяна на работата или позицията.

Водолей

Постепенно, но с устойчиво темпо, ще отхвърлите част от проблемите, които ви безпокоят напоследък. Ще се случи и някаква промяна в динамичния ви стереотип, за която може и да не сте готови. Не започвайте нищо ново, ако не е абсолютно належащо. Подхождайте изключително внимателно при уреждане на финансови и юридически въпроси. Четете подробно документите, които предстои да попълвате и се консултирайте по текстовете, които не са ви ясни, преди да поставите подписа си. Почивните дни ще са белязани с романтични преживявания.

Риби

Ще се наложи да действате на „бързи обороти“ през тази седмица. Ще постигнете много, но и ще трябва доста да се постараете. Мобилизирайте силите си, за да не изпуснете възможността за рязък професионален напредък. Всъщност, няма да изпитате особени затруднения. Просто фактори, които преди време са стопирали инициативата ви ще отпаднат или ще намалят силата на влиянието си. Подминавайте с усмивка дребните спънки, в състояние сте да ги преодолеете. Ще получавате помощ от точните хора в точния момент. Не намалявайте дистанцията с новите познати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари