IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 септември

18 септември 2018 05 33

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните отношения ще са много спокойни или пък ще имате възможност да изясните причините за съществуващо недоразумение. Ситуацията е благоприятна за вас, ще се отрази положително на самочувствието и настроението ви. Положителният ефект ще рикошира в добри професионални резултати.

Телец

Контролирайте емоциите. Прагът ви на търпение днес е доста нисък. Не е подходящо да участвате в публични изяви и дискусии. Може да си „изпуснете“ нервите и да си създадете неприятности.

Близнаци

Ще сте доста ангажирани и е добре да разпределите времето си така, че да си организирате кратки почивки през равномерни интервали. Ще успеете да довършите доста сложна задача, а тя ще е достатъчно условие за получаване на допълнителни приходи. Ако усетите, че нямате сили за нищо, осигурете си пасивен отдих вечерта.

Рак

Дайте воля на фантазията си днес. Подредете мечтите си, даже ако ви се занимава ги визуализирайте. След време ще започнете да ги осъществявате малко по малко и ще се почувствате изключително доволни от себе си.

Лъв

Ще посветите деня си предимно на задълженията. На работното място няма да са малко и няма да усетите как ще излети времето. Не е утешително, но и у дома ще сте предимно заети. Натоварването може да ви подскаже, че е време да се преборите с вредните навици.

Дева

Не ви свърта на едно място и мислите ви може да са леко хаотични. Не се занимавайте със сложни въпроси, ако е възможно. Опитайте се да насрочите за днес неформалните срещи или да присъствате на публично мероприятие с развлекателна цел. Ще стабилизирате енергетиката си и ще се освежите.

Везни

Не витайте в облаците, а се съсредоточете върху текущите си задачи. Вероятно ще се наложи да се върнете към нещо, изоставено преди време и да го довършите. Добър съвет ще ви даде човек, когото познавате отскоро.

Скорпион

Ще имате възможност да проведете неприятен разговор, който отдавна отлагате, но резултатите ще ви удивят, ще са много по-добри от очакванията ви. Случайна информация ще ви накара да се заинтересувате от непознато занимание. Необяснимо защо, но някой от близките ви няма да го одобри.

Стрелец

Доста сте спонтанни и действате по системата „каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата“. Не пренебрегвайте опасността да оскърбите с дума или жест някого, на когото много държите. После ще е трудно да оправите нещата. Премисляйте всяка своя дума.

Козирог

Привлекателни сте и някой ще се опита максимално да се сближи с вас. Ако нямате желание да преминавате границите на деловите отношения, дръжте се по-скромно, но все пак любезно. Има голяма вероятност да се измъкнете от затруднение именно благодарение на помощ от противоположния пол.

Водолей

Енергетиката ви е леко нестабилна. Дозирайте натоварванията. Ако усетите признаци на умора, отпадналост, неразположение, потърсете незабавно консултация с личния си лекар. Не се захващайте с трудоемки дейности.

Риби

Ако сте достатъчно последователни ще имате възможност да се убедите в силата на позитивното мислене. С каквото и да се захванете представете си подробно успешния завършек. В края на деня анализирайте подробно резултатите от работата си. Няма да съжалявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари