IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порномодел продава старите си гърди за нови

23 септември 2018 06 00

Тейлър Роуз пуска имплантите в онлайн аукцион

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британският порномодел Тейлър Роуз иска да увеличи бюста си и пусна в продажба старите си импланти, съобщава Metro.

Според изданието, Роуз искала с парите, които получи за старите си гърди да си купи нов бюст. Момичето работи като модел и участва в еротична фотосесия за сайта Babestation.

Тейлър съобщила за намерението да увеличи гърдите си на осми размер със своите фенове и те ѝ предложили да продаде старите. Така 26-годишната Тейлър се решила да организира онлайн-аукцион. За старите ѝ гърди ѝ предлагат около 1500 лири, а Роуз е обещала да плати доставката.

Моделът се притеснявала, че няма да ѝ дадат старите импланти, но от ръководството на клиниката ѝ обяснили, че това е възможно при условие, че тя напише молба. Така след операцията порномоделът намерила старите импланти – чисти на шкафчето си, а докторът бил надписал кой е за лявата и кой за дясната гърда.

Роуз признава, че не предполагала, че ще намери купувачи за подобно нещо и се чудила за какво могат да бъдат използвани. Но също така споделила, че един от потенциалните купувачи иска освен тях да получи и неин стар панталон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

( преди 5 години )