IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние в Овен: Как ще ни се отрази?

25 септември 2018 14 30

Започва от 25 септември

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрономическата есен настъпи и с нея дойде пълнолунието. От 25 септември до началото на октомври тя ще е под знака Овен. През този период се очакват важни промени в живота на всички представители на зодиака. Основното е, че хората ще повярват в собствения си потенциал и ще поставят приоритетите си на първо място.

Луната, която застава на една линия със Слънцето, е под въздействието на Марс – планетата, свързана със силата, ентусиазма и преследване на амбициите. Затова пълнолунието ще ни дава увереност във всяко едно начинание. От друга страна Сатурн управлява Марс и Слънцето, което е предпоставка за силна материализация.

Голяма част от зодиакалните знаци чакат подходящия момент, за да се развихрят и именно пълнолунието в Овен ще им даде нови възможности за това. Дори и да нямат конкретни планове, те могат смело да направят първата крачка без никакви притеснения.

Пълнолунието ще накара хората да спрат да се съобразяват със заобикалящия ги свят и да помислят първо за собствените си нужди, след това за тези на близки и приятели. Те ще се водят от девиза на зодия Овен, който е „Аз искам“. Ако имат проблеми, в следващите няколко дни трябва да се заемат с тяхното разрешаване.

Внимавайте във взаимоотношенията с ръководството и колегите. Периодът подтиква и към заемане на челни позиции, което може да създаде конфликтни ситуации и напрежение в офиса.

Хората със зодии Рак, Козирог, Овен, Везни, както и тези с такъв асцендент, трябва да се пазят от спречквания с близки, които ще имат негативни последици. Близнаците и Водолеите да очакват вести, а ако взимат важни решения, не трябва да прибързват.

Стрелците и Лъвовете ще се отдадат на спокойствие, но не бива да прекаляват с вредните навици, за да не се разболеят. От друга страна Телците и Девите ще се отдадат на емоциите, по-специално на любовните трепети. Според астролозите, те не бива да прекаляват с вниманието към любимия, за да не постигнат обратния ефект. Рибите и Скорпионите ще наблегнат на работата и подобряване на имиджа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари