IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 септември

26 септември 2018 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Общителност и активна позиция, това е рецептата за днес. Търсете начин да вложите творчество дори в обичайните занимания. Приемайте затрудненията с чувство за хумор и ще запазите душевното си равновесие.

Телец

За да се възползвате максимално от случващото се днес са ви необходими изобретателност и гъвкавост. За някои ситуации в първия момент може да ви се стори, че сте в „задънена улица“, но не е така. Просто наблюдавайте реакцията на околните и ще се сетите за правилния ход.

Близнаци

С всичко, което е важно ще се справите, част от второстепенните задачи може да отложите. Идеите ви са оригинални и ще спечелите привърженици. Единствената ви грешка би била да се опитвате да манипулирате околните.

Рак

Вярвайте във възможностите си и се съсредоточете максимално върху непознатите елементи от работата си. Въздържайте се от каквито и да било критики, коментари и забележки, които биха отблъснали околните. В края на деня не е изключено да получите малки парични постъпления.

Лъв

Труден, но динамичен и интересен ден. Енергийният ви заряд е достатъчен, за да свършите набелязаната работа, така че не се отказвайте. Ще има някаква промяна, която е свързана с документи.

Дева

Не си поставяйте твърде амбициозни цели, избягвайте проявите на щедрост, предизвикана на сантиментална основа. Отстоявайте интересите си и подхождайте към рутинните задачи прагматично. Споделете опита си с колеги, които са затруднени. Ще стабилизирате позициите си.

Везни

Ако нещо не ви се получава от първия път сменете подхода. Ще имате възможност да блеснете със знанията и ерудицията си, но не се възгордявайте от постигнатите успехи. Разпределяйте времето и силите си равномерно.

Скорпион

Ако се захващате с нещо важно осигурете си подкрепа и действайте без да бързате. Що се отнася до стандартните ви задачи с тях ще се справите „със завързани очи“. Не бъдете прекалено взискателни към близките си, дайте им възможност за самостоятелни решения.

Стрелец

Напрегнат ден, но с добри резултати. Възможни са недоразумения на работното място, известна припряност в работата, недостатъчно време за почивка, но като цяло действията ще оправдаят очакванията ви. Ще ви хрумнат оригинални варианти за справяне с финансов проблем.

Козирог

Преди да се ориентирате към сериозните занимания е желателно да подредите документите, да прегледате електронната си поща и да си направите примерен график. Ще се наложи да осъществите кратко служебно пътуване и няма да спазите графика, но поне ще сте наясно какво точно отлагате за следващия ден.

Водолей

Ще са ви нужни надеждни партньори за дългосрочна задача и от вас зависи да си ги осигурите. Предстоят срещи с непознати или отскоро познати личности. Бъдете учтиви, търпеливи и умерено подробни в обясненията си. Въздържайте се от щедри обещания.

Риби

Със сигурност можете да се справите с всичко самостоятелно, но ако ви предложат помощ не отказвайте. Ще бъде добър повод да се опознаете по-отблизо с нов колега. По добро стечение на обстоятелствата ще отхвърлите финансов проблем, който ви тревожи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари